A gyógyulás útján

Év elején olyan fordulat következett be az életemben, amelyet képtelen voltam a magam erejéből megoldani. Tele voltam megválaszolatlan kérdésekkel, folyamatos aggodalommal, hogy hogyan tovább. Olyan messze kerültem az úgynevezett “erős önmagamtól”, hogy elérkezettnek láttam az időt arra, hogy segítséget kérjek az önmagam és a kislányom érdekében. Elvárások nélkül választottam az egyéni tanácsadást, a közvetlen környezetben láttam a hatását, és éreztem hogy nekem is erre van szükségem.

A legfontosabb tapasztalatom a megkönnyebbülés volt, a fájdalom elengedése. A tanácsadó, Kati, segítségével választ kaptam viselkedésemre, reakcióim miértjére, mit miért tettem úgy, ahogy addig tettem az életemben. Úgy érzem, megtaláltam annak a módját, hogy ne fájdalomban fetrengjek, hanem talpra álljak, és merjek segítséget kérni másoktól ha baj van, mert nem vagyok egyedül.

Azért ajánlom mindenkinek az egyéni tanácsadást, mert nincs értelme, hogy egy életen át fájdalomban éljünk és szenvedjünk a miértektől! Mindenre van válasz, csak lehet, hogy mi magunk eddig rosszul tesszük fel a kérdéseket!

Örök hála és köszönet Katinak az útmutatásért!

H. Veronika, Győr