A nagymamám a maga módján Luca volt…

 Már csak pár nap…

…és eljön az év egyik legismertebb idő-, egészség- és „férjjósló” napja, a Luca nap.

Strasinski Zsuzsanna, a Clarity Akadémia szakembere ebből az alkalomból vetett papírra pár személyes sort, emléket, amiből megismerhetjük kapcsolatát a Luca nappal.

Öltöztessük díszbe a szívünket ezen a napon, és tegyünk egy rövid belső utazást!

“A Luca napról  mindig apai nagymamám jut eszembe, aki azzal fogadott minket egy-egy december 13-át követő hétvégén, hogy elővette a lelkesen megírt Luca naptárját és elkezdte sorolni, hogy a következő évben, melyik hónap lesz esős és napos, hideg és meleg. Milyen időjárás várható.

Akkor mindenki csak legyintett, hogy nagyi már megint a Luca naptárával jön… de tény, hogy mindig bejöttek a jóslatai. Ilyenkor a kis naptárát elővette és megerősítette bennünk, hogy lám-lám, ő megmondta mi várható. Mindig igazat adtak neki a szüleim.

Jó rá visszaemlékezni és egy kicsit hiányzik is. Minden december 13-án így a nagyira is emlékezem, aki a maga módján Luca volt.”

Ha szeretnél te is találkozni Zsuzsival és részt venni inspiráló előadásán, akkor látogass el hozzánk női körünkbe! Luca naptárat ajándékozunk minden érkezőnek és egyéb meglepetésekre is lehet számítani. Hozd el anyukádat, lányodat, nővéredet, barátnődet, kolléganődet is! Most aztán tényleg nem is lehet kifogás, hiszen a belépést INGYENESSÉ TETTÜK.

Időpont: 2016. december 13. kedd 18:00-21:00

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

A belépés ingyenes!

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy amennyiben szeretnél jönni, azt jelezd a +36 30 938 89 33-es telefonszámon. Ennek fontos szerepe van a játékok, tea és süti mennyisége miatt.