Tavasz, kikelet, új(ra)kezdés – Istennő tábor a Clarity Szellemi Akadémiával

Kedves Istennő!

Szeretettel meghívlak a Női lét felfedezésének újabb csodálatos utazására!

A TAVASZ, A KIKELET, AZ ÚJ(RA)KEZDÉS!

Fókuszban a nőiesség, a női hatalom és a benne rejlő erő!

Eljött a Nőiesség elismerésének, méltatásának, ünneplésének ideje, ehhez, az elveszett Nőiség felkutatására, a perspektívák megváltoztatására van szükség.

A gondoskodás, a kapcsolat, a teremtés és a spiritualitás jobb agyféltekés avagy női koncentrációs értékeire fogunk koncentrálni, szemben a logika, a bizonyítás, a tudományos elemzés bal agyféltekés, férfias értékeivel.

Nekünk, nőknek, kell visszahozni a NŐISÉGET az életünkbe!

Azáltal kerül vissza a mindennapokba az őt megillető helyre, ha mi nők tisztelettel bánunk magunkkal és mindazzal, amit a Nőiség testesít meg.

A külső világ követi azt, ami a belső síkon létrejön, ezért a Nők, amikor tudatosan elismerik a Nőiséget a gondolataikban és a tetteikben, az anyagi világ is követni fogja a példájukat!

Május elsejének és a megelőző nap éjszakájának mágikus ereje van. A pogány népek hitvilágában ezen az éjszakán tüzeket gyújtanak. Ezen az éjszakán egyesül az Istennő, a Szarvas Istenséggel, a Szent Királlyal, nászuk nyomán virágba borul a világ. Ezen az éjszakán mindenki önmaga Papnője és Szent Királya lehet.

Mindezt segítik a nagyszerű programok, a természet, a segítő Mestereink és Angyalaink. Napi gyakorlatok a házban és a természetben, a környék páratlan energetikájú helyein, egyénileg és csoportosan, a Divinációs eszközök használata, amik szintén segítik, elmélyítik a többszintű tapasztalást és megértést. Lesz tűzgyújtás, többféle gyakorlat, meditáció, játék, tánc és sok-sok nevetés.

Intenzív lesz, ahogy már megszokhattátok! :))

Időpont: április 28 (érkezés délután) – május 1 (szállás elhagyása 12-13 óra között).
Helyszín: Káli-medence.
Jelentkezési határidő: április 12.

További információ és jelentkezés: Szűcs Angéla, Rendezvényszervező

Emailszucs.angela@clarityakademia.hu
Mobil: +36 30 938 89 33
Websitehttp://hu.clarityakademia.hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/clarityakademia/