A Clarity Szellemi Akadémiáról

Világosság. Egyértelműség. Tisztaság. Átláthatóság.

A Clarity Szellemi Akadémiát azzal a céllal alapítottam, hogy segítsek felfedezni és használni azokat a Benned rejlő erőket és értékeket, melyek boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet tesznek lehetővé önmagad és környezeted számára. Mottónk is ezt a törekvést fejezi ki:

Tanulj, fejlődj, változz, hogy hathass!

A Clarity Szellemi Akadémia képzési rendszere hasonló precizitást követel az oktatótól, mint a gyémántcsiszoló mesterek munkája, hiszen a cél ehhez hasonló: „… a kőből a lehető legtöbb szépséget kihozni úgy, hogy eredeti súlyából minél kevesebbet veszítsen. A gyémánt csiszolt lapjai a kőre eső fényt a lehető legtöbb irányba verjék vissza, valamint a fényt a kő belsejébe vezessék. A kő megmunkálása során a kő saját jellemzőit figyelembe véve alakítják ki a formáját és felületét, ezáltal eltüntethetők az apróbb hibák és a csiszolt kő tisztább lesz.”

Ebben a „gyémántcsiszolásban” szeretnék segítséget nyújtani neked: hogy megtaláld saját tökéletes fényed. Önmagad több szinten történő letisztítása segíti a fejlődést, ráébreszt és elvezet a benned rejlő képességek birtokbavételéhez. Így megtapasztalhatod és bátran megélheted kiválóságod és sokoldalúságod, mellyel kiegyensúlyozott és stabil életet teremthetsz saját magad és környezeted számára.

A Clarity Szellemi Akadémia logója ezt a munkát jeleníti meg: A gyémánt középső lába te magad vagy, a négy másik láb pedig négy kiemelt terület, mely mind közelebb visz önmagadhoz: szellem és lélek, kreativitás, egészség és karrier. Ezen a négy területen kínálom számodra a fejlődést.

A Clarity Szellemi Akadémia csoportos tanfolyamok, workshopok, előadások, belföldi és külföldi táborok, utazások valamint egyéni tanácsadás széles skáláján keresztül segít Téged elvezetni testi, lelki és szellemi egységed megtalálásához, megőrzéséhez.

Képzéseink során lehetőséged adódik felismerni és megoldani olyan akadályokat és félelmeket, melyek eddig gátolták párkapcsolatod, családi életed, karriered, kreativitásod sikeres megvalósítását illetve kiteljesedését.

A Clarity Szellemi Akadémia szeretettel vár nemcsak Budapesten, hanem Londonban és Brüsszelben is. Ha kérdésed van, keress bennünket bátran az elérhetőségeinket keresztül.

Üdvözlettel,

Rigó Katalin,

a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója és vezetője