Rigó Katalin, alapító

Rigó Katalin vagyok, életvezetési tanácsadó, a Clarity Szellemi Akadémia alapítója és vezetője.

2003. fontos fordulópont volt az életemben: ettől fogva egy szobában ültem, az emberek pedig jöttek, és én csak tettem a dolgomat. Ahogy addig, attól fogva is folyamatosan képeztem magam, tanfolyamokra jártam, hogy még tudatosabbá válhassak, még többet tudjak, és még megértőbb lehessek.

Rövid időn belül körém szerveződött egy kis csoport, velük indult el a tanítás is. Mesterem egyszerűen felelt kételyeimre: a tanítás, az emberekkel foglalkozás felelősség, de megvan benned a képesség, csináld, mert ha az ember hívást kap, akkor meg is érett a feladatra.

A következő fordulatot a külföldön élő magyarok hozták életembe: mikor már minden ünnepnapom be volt táblázva, és nem tudtam több időpontot adni számukra – ünnepnapokon jártak haza –, felvetették, hogy utazzak ki én. Így indult el életemben a rendszeres utazás 2010-ben. Azóta havonta járok Londonba és Brüsszelbe is.

Rigó Katalin, életvezetési tanácsadó

Rigó Katalin, életvezetési tanácsadó

2012-ben kezdődtek a hosszabb táborok, mára ezek is rendszeresen zajlanak, az évkör különböző pontjaihoz kapcsolódva.

A Misztikus, mitológia görög utazásokra egy meditációmban kaptam a hívást. Három utat hoztam létre ennek alapján, melyek egymásra épültek: különleges tanító és beavató utak voltak, az idei évben zártuk ezt a kört a harmadik úttal. Mostantól eltérő struktúrában, de továbbra is szervezzük őket.

A Clarity Szellemi Akadémia logóját, a csodálatos gyémántot is egy reptéri tranzitban ülve kaptam: késett a gép, hosszú várakozás állt előttem, úgy döntöttem, kihasználom az időt meditálásra, elmélkedésre. Ekkor láttam meg a logót, majd azt is, hogy mit is jelent ez, a következő szavak formájában: világosság, tisztaság, egyértelműség, átláthatóság. Így indult el a Clarity Szellemi Akadémia, melynek keretén belül a mai napon is dolgozom. Mottónk személyes életfilozófiám is:

Tanulj, fejlődj, változz, hogy hathass!

 

                                                                                    

 

Célom, hogy a konzultációim és tanításaim hosszú távon alkalmazható eredményeket hozzanak, és élhető gyakorlatot adjanak a résztvevőknek, úgy magánéletük, mint munkájuk során. Szemléletváltással  és belső elköteleződéssel az élet minden területén igazi változást lehet megélni, hogy a mindennapok fásult megszokásból kezdeményező, lendületes erővé változzanak. Feladatomnak tekintem, hogy felhívjam az útkeresésben elakadt emberek figyelmét a kulcsra, mely kezükben van, mindig is ott volt, csak elfeledkeztek róla. Több évtizede elkötelezett gyakorlója vagyok a spirituális életnek, mottóm:

A mindennapi életedben valósíts meg egyre több spiritualitást!

Ha többet szeretnél tudni Rigó Katalinról, olvasd el a vele készült interjúkat is!