Aranyozzuk be együtt a magunk és mások ünnepét!

Már csak pár nap, és itt van a Luca napi női körünk!

P. Kovács Veronika, a Clarity Szellemi Akadémia coach szakembere ennek alkalmából osztotta meg velünk gondolatait az év végéről és az adventi ünnepkörről.

Öltöztessük díszbe a szívünket ezen a napon, és tegyünk egy rövid belső utazást!

“Az önmagunkkal és az építő közösségben töltött kellemes, minőségi idő modern korunk rohanó mindennapjaiban igazi kincs. Olyan ajándék, amelynek örömével elsősorban önmagunknak teszünk jót, másodsorban pedig a számunkra fontos szeretteinkkel, társunkkal, gyermekünkkel, barátainkkal, munkatársainkkal is.

Hiszen örömünket és élményeinket megoszthatjuk velük, jó érzéseinket, szeretetünket szabadon kiterjeszthetjük és sugározhatjuk feléjük is bearanyozva ezzel a magunk és mások ünnepét.

Így az adventi időszak közepén már mindannyian várakozással készülünk a közelgő ünnepekre. Ezzel párhuzamosan talán már összegezzük az idei  évünket, és terveket kovácsolunk az újesztendőre is. Mindeközben ahogyan majdan  az örökzöld fánkat is, úgy érdemes magunkat is „díszbe öltöztetnünk”  és megünnepelnünk. Örülni annak, akik itt és most  vagyunk, hogy ezt az örömet és jó érzést is átadhassuk  majd szeretteinknek az örökzöld fa alatt, s erre építve léphessünk tovább az újesztendőbe.

Mikor máskor tennénk ezt, mint a Luca nap alkalmából szervezett jókedvű női körben?”

Ha szeretnél te is találkozni Verával és részt venni inspiráló előadásán, akkor látogass el hozzánk női körünkbe! Luca naptárat ajándékozunk minden érkezőnek és egyéb meglepetésekre is lehet számítani. Hozd el anyukádat, lányodat, nővéredet, barátnődet, kolléganődet is! Most aztán tényleg nem is lehet kifogás, hiszen a belépést INGYENESSÉ TETTÜK.

Időpont: 2016. december 13. kedd 18:00-21:00

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

A belépés ingyenes!

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy amennyiben szeretnél jönni, azt jelezd a +36 30 938 89 33-es telefonszámon. Ennek fontos szerepe van a játékok, tea és süti mennyisége miatt.