Bemutatkozik Morvay Eszter executive coach

Executive coach-ként a szakmai kiválóság eléréséhez vezető úton segítem klienseimet azoknak a kihívásoknak a megoldásában, melyek megakadályozzák, hogy maximálisan kiaknázzák saját potenciáljukat és ezáltal elérjék azokat a célokat, melyeket maguk elé tűztek.

Minden egyes coaching ülés személyre szabottan támogatja a klienst egyéni célkitűzéseinek megfelelően, felhasználva a különböző coaching modellek és hatékony neuro-lingvisztikus technikák ötvözését. A coaching megközelítésem egyedülálló, mert a szakmai sikert holisztikusan tekinti, és célja feltárni azokat a mélyen megbúvó blokkokat, limitáló hitrendszereket és gyakran tudatalatti akadályokat, melyek a kihívás illetve nehézség gyökereit alkotják. Az így elért személyes fejlődés és mélyebb önismeret teszi lehetővé klienseim számára viselkedésük átalakulásának megtapasztalását és tartós eredmények elérését.

A coaching ülések segítik a tudatosodást, valamint új észrevételeket és perspektívákat hoznak a felszínre. Ezek lehetővé teszik az ügyfelek számára, hogy megfelelő stratégiákat és akciótervet készítsenek, melyek előre viszik az elérni kívánt cél felé. De talán a legfontosabb, hogy klienseim erővel telve, tettre készen és magabiztosabban mennek haza, egy siker-orientált gondolkodásmód birtokában.

Ha szeretné megtudni, hogy a coaching hogyan segíthek Önnek, akkor forduljon a Clarity szakembereihez tanácsért. A coaching szolgáltatás egy személyes találkozót követően Skype-on is igénybe vehető.