Beszéled a tested nyelvét?

A Clarity Club 2017. április 12-ei soron következő estjét annak szenteljük, hogy a pszichoszomatika segítségével közelebb kerüljünk fizikai tüneteink lelki hátteréhez Várnay Endre, gyógymasszőr, Yumeiho terapeuta segítségével.

Beállt, fáj a nyakad? Merre indulj el gondolatban? – A nyak a fej támasza. A nyaktájéki panaszok esetében olyan benyomások ellen védekezünk, amelyeket nem akarunk elfogadni. Nyakasságot, merev gondolkozást sugall.

Minden betegségnek téves vagy még nem helyes életfelfogás az oka, és minden válság egy esély magvát hordozza. (C.G. Jung)

,,A betegségek kezelésében a legnagyobb tévedés, hogy külön orvosok foglalkoznak a test, valamint a lélek bajaival, holott e kettő nem választható el egymástól.” (Platón)

A következő Clarity Clubról röviden

A Clarity Club egyes előadásai is látogathatók, önmagukban is egységet alkotnak. Emellett a tematikát úgy állítottuk össze, hogy az alkalmak együtt, összefűzve egy széles spektrumú és átfogó ismereti anyaggal gazdagítsák a látogatót. Az alkalmak célja, hogy a mindennapi életben is használható tudást adjon át a résztvevőknek.

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

Az előadás elméleti és gyakorlati részből áll. Amennyiben szükséges valamilyen felszerelés (pl. kényelmes ruha vagy bármi egyéb), akkor azt a Club előtt mindenképpen jelezni fogjuk.
Az előadás 2,5 órás, rövid szünettel.

A Clarity Clubon való részvétel napi díja 3.500 Ft. Az 5 alkalmas bérlet ára 15.000 Ft, így egy alkalom csak 3.000 Ft! Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat!

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy +36 30 938 89 33-as telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.