Clarity Club

Három hetente 3,5 óra Önmagadért!

Az alábbiakban a Clarity Clubhoz kapcsolódó írásokat olvashatsz, amelyek részben a Clarity Szellemi Akadémia munkatársai tollából származnak, részben pedig lelkes club látogatóink küldik nekünk.

Na de mi is az a Clarity Club?

A Clarity Club egy 3 hetente ismétlődő esemény, amelynek keretében szakembereink és meghívott vendég előadók adnak át értékes információkat Akadémiánk alappilléreit képező témákban. Ezek a szellem és lélek, kreativitás, karrier és egészség, ezzel lefedve az élet számos területét.

A Clarity Clubok önismereti körök, amelyek során a sok-sok elméleti tudás mellett arra is kapunk útmutatásokat, hogyan építsük be a megszerzett ismereteket mindennapjaink gyakorlatába. Ehhez sok esetben játékos feladatokat is kapunk, amiket egyedül vagy a club résztvevőivel együtt oldunk meg.

A Clarity Clubok önállóan is látogatható események, nem épülnek szorosan egymásra, azonban a Club alkalmak folyamatos látogatása biztosítja azt résztvevőinek, hogy saját “gyöngysorát összefűzve”, teljesebb képet kaphasson életéről és az őt foglalkoztató kérdésekről.


Clarity Club – további részletek hamarosan!

2018-ban is folytatódik Clarity Club sorozatunk, amelynek keretében hasznos és gyakorlati információk birtokába kerülhetsz életed számos területéhez kapcsolódóan. Szakembereink előadásai, elméleti és gyakorlati képzései során teljesebb lehet a megértésed munkád, családi kapcsolataid, fizikai és lelki ...Bővebben »

Karácsonyváró Luca-napi Clarity Club

Luca napi Clarity Club a Clarity Szellemi Akadémia szervezésében 2017. december 13-án 18:00-tól! Öltöztesd díszbe szívedet és hagyd, hogy saját belső fényed ragyogja be az ünnepi készülődés és a környezetedben élők napjait. ...Bővebben »

Beszéled a tested nyelvét?

Az előadás vezérfonala a stressz szervezetre gyakorolt hatása volt: a folyamat globális ismertetése, felismerése, enyhítése, orvoslása. A stresszkezelés kiemelt fontosságú téma napjainkban.
Strasinski Zsuzsa beszámolója Várnay Endre előadásáról a legutóbbi Clarity Klubbon a Böszörményi úton. ...Bővebben »

Beszéled a tested nyelvét?

A Clarity Club 2017. április 12-ei soron következő estjét annak szenteljük, hogy a pszichoszomatika segítségével közelebb kerüljünk fizikai tüneteink lelki hátteréhez Várnay Endre, gyógymasszőr, Yumeiho terapeuta segítségével.

Beállt, fáj a nyakad? Merre indulj el gondolatban? – ...Bővebben »

A test: a lélek nyelve

A pszichoszomatikus betegségek a Clarity Clubbon

A Clarity Club 2017. április 12-ei soron következő estjét annak szenteljük, hogy a pszichoszomatika segítségével közelebb kerüljünk fizikai tüneteink lelki hátteréhez Várnay Endre, gyógymasszőr, Yumeiho terapeuta segítségével.

A Clarity Club ...Bővebben »