Clarity Club január 18-án – Mit hoz nekünk a 2017-es év? Rigó Katalin előadása

Új est sorozattal indítja a 2017-es évet a Clarity Szellemi Akadémia! 3 hetente szerda esténként szakembereink és vendég előadók tartanak előadást szellemről és lélekről, kreativitásról, karrierről, egészségről, az élet számos területét lefedve.

A Clarity Club egyes előadásai is látogathatók, önmagukban is egységet alkotnak. Emellett a tematikát úgy állítottuk össze, hogy az alkalmak együtt, összefűzve egy széles spektrumú és átfogó ismereti anyaggal gazdagítsák a látogatót. Az alkalmak célja, hogy a mindennapi életben is használható tudást adjon át a résztvevőknek.

A 3,5 órás Clarity Clubon való részvétel napi díja 3.500 Ft. Az 5 alkalmas bérlet ára 15.000 Ft, így egy alkalom csak 3.000 Ft!

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

Január 18. szerda 18:00-21:30 – „Mit hoz nekünk a 2017-es év?” Rigó Katalin előadása

Rigó Katalin, a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója nyitja a Club sorozatot. Az alkalom során lehetőség nyílik megismerkedni a TAROT és a számmisztika alapjaival. Emellett a résztvevők Katalin segítségével és útmutatásai alapján elkészíthetik személyre szabott mini elemzésüket ezen divinációs eszközök segítségével. Az elemzésből választ kaphatnak arra a kérdésre, hogy mit is tartogat számukra az idei év.

A TAROT-ról és számmisztikáról röviden…

TAROT

A TAROT egy demonstrációs eszköz, önismeretünk mélyítésének nagyon hasznos eszköze, amely felhasználja rendszerében az ezoterikus tanokat. Segítségével ráláthatunk életünkre, tisztább képet kaphatunk helyzetünkről és könnyebben megérthetjük világunkat, a benne élőket és saját magunkat.

Számmisztika

Egyiptomi, indiai és perzsa múlttal rendelkező, ősi divinációs eszköz. Az ember és a számok misztikus kapcsolatán keresztül lehetőségünk nyílik saját magunk és környezetünk mélyebb megértésére, az általa szerzett tudás felhasználható az élet számos területén, a munkától kezdve a párkapcsolaton át a családig.

Az előadásról röviden

Az előadás elméleti és gyakorlati részből áll. Amennyiben szükséges valamilyen felszerelés (pl. kényelmes ruha vagy bármi egyéb), akkor azt a Club előtt mindenképpen jelezni fogjuk.
Mindegyik előadás 3,5 órás, rövid szünettel.

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat!

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy részvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy +36 30 938 89 33-es telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.