Clarity Club – 3,5 óra Önmagadért!

A Clarity Szellemi Akadémia szervezésében 3 hetente szerda esténként összegyűlünk egy jó hangulatú klub estre annak érdekében, hogy játékos és könnyed formában tanulhassunk párkapcsolatról, helyünkről az életben és a családunkban, önmagunkról és a környezetünkről. Ha úgy érzed, te is szeretnél többet tudni ezekről a területekről és azokat együtt szemlélve megérteni a mélyebb összefüggéseket, akkor köztünk a helyed!

A Clarity Clubot szakembereink és vendég előadók tartják, akik érintik a szellem és lélek, kreativitás, karrier és egészség témakörét. Minden előadás elméleti és gyakorlati részből áll. Amennyiben szükséges valamilyen felszerelés (pl. kényelmes ruha vagy bármi egyéb), akkor azt a Club előtt mindenképpen jelezni fogjuk.
Mindegyik előadás 3,5 órás, rövid szünettel.

Mit kaphatsz a Clarity Clubon?

  • Lehetőséged van a klub során önmagadra hangolódni.
  • Olyan gyakorlati tudást kaphatsz, aminek segítségével mélyebb megértésre tehetsz szert.
  • Ráismerhetsz élethelyzeteidre és javíthatod őket.
  • Szuper társaságban tanulhatsz és fejlődhetsz és változhatsz, hogy hathass!

A Clarity Club előadásokról általában

A Clarity Club egyes előadásai külön-külön is látogathatók, önmagukban is egységet alkotnak. Emellett a tematikát úgy állítottuk össze, hogy az alkalmak együtt, összefűzve egy széles spektrumú és átfogó ismereti anyaggal gazdagítsák a látogatót. Az alkalmak célja, hogy a mindennapi életben is használható tudást adjon át a résztvevőknek.

A 3,5 órás Clarity Clubon való részvétel napi díja 5.000 Ft. Az 5 alkalmas bérlet ára csak 20.000 Ft!

Helyszín: A helyszín minden egyes alkalom esetében változhat, erről részletes tájékoztatást az adott Club program oldalán találsz!

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy részvételi szándékodat a jelentkezes@clarityakademia.hu email címen vagy +36 30 938 89 33-es telefonszámon jelezd vagy jelentkezz az adott Club program oldalán. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.

Legfrissebb bejegyzések a témában


Beszéled a tested nyelvét?

Az előadás vezérfonala a stressz szervezetre gyakorolt hatása volt: a folyamat globális ismertetése, felismerése, enyhítése, orvoslása. A stresszkezelés kiemelt fontosságú téma napjainkban.
Strasinski Zsuzsa beszámolója Várnay Endre előadásáról a legutóbbi Clarity Klubbon a Böszörményi úton. ...Bővebben »

Beszéled a tested nyelvét?

A Clarity Club 2017. április 12-ei soron következő estjét annak szenteljük, hogy a pszichoszomatika segítségével közelebb kerüljünk fizikai tüneteink lelki hátteréhez Várnay Endre, gyógymasszőr, Yumeiho terapeuta segítségével.

Beállt, fáj a nyakad? Merre indulj el gondolatban? – ...Bővebben »

A test: a lélek nyelve

A pszichoszomatikus betegségek a Clarity Clubbon

A Clarity Club 2017. április 12-ei soron következő estjét annak szenteljük, hogy a pszichoszomatika segítségével közelebb kerüljünk fizikai tüneteink lelki hátteréhez Várnay Endre, gyógymasszőr, Yumeiho terapeuta segítségével.

A Clarity Club ...Bővebben »