Együtt lenni, Együtt tenni, Együtt élni. Együtt: egy családdal, egy családban

 

Indul a Clarity Családi Tábor!

Együtt lenni, Együtt élni, Együtt tevékenykedni. Együtt, egy családdal, egy családban.

Szeretettel várunk Téged és családodat, kicsiket és nagyokat, szülőket és nagyszülőket, tesókat és barátokat, a Clarity Szellemi Akadámia Családi Táborába!

 

Július 19 és 24 között a Káli-medencében a Clarity szakképzett csapata fog arról gondoskodni, hogy lehetőséged legyen családi együttlétre és egyéni feltöltődésre is.

Gondoskodunk róla, hogy míg gyermeked önfeledten és kreatívan játszik, addig Te bátran elmerülj az önismeretben, vagy kikapcsolódj és sportolj, utána pedig együtt kalandozva és játszva fedezzétek fel a családi élet örömeit.

 

A közös programokról

Mindenki volt egyszer gyerek!

A család minden tagja számára az élményeket a családi vetélkedők, a szabad ég alatti bográcsozás és a badacsonyi borkóstoló mellett egy titokzatos éjszakai kaland biztosítja majd – amelyről most többet még nem árulhatunk el!

 

A gyerek programokról

A Káli-medence „Lovagjai és Nemes kisasszonyai”

Öt éves kortól várjuk gyermekedet, aki egy olyan történelmi kalandtúrán vehet részt, melyet egy kitalált és vezetetett szál mentén ő maga alakíthat tovább a fantáziájában megjelenő képek, ötletek alapján.

Így történhet majd, hogy a lovagok és nemeskisasszonyok kreativitása, logikája, művészi készsége, kézügyessége és történelmi ismerete olyan játékos feladatokon keresztül fejlődnek majd, mint a gyermek jóga, kincskeresés, ügyességpróba, kézművesség, versek és táncok.

 

A felnőtt és egyéni programokról

Önfejlesztés, önismeret!

Az egész tábor fő vonala a felnőttek számára az önfejlesztést, önfejlődést, mélyebb önismeretet, tisztulást és gyógyulást segítő folyamatok kipróbálásának és megtapasztalásának lehetősége különböző módszerek által:

Előadások, egyéni coachingok, mozgásformák, testkezelés formájában, mint a párkapcsolat, gyerek és család témakörök, asztrológia, ayurvéda, kapcsolat szelídítő program, egyéni stílus és öltözködés, testkép, jóga és MA-URI masszázs.

 

Részletek

Időpont: 2016. július 19 – 24.

Helyszín: Szentbékkálla

Részvételi lehetőség: 6 nap / 5 éjszaka vagy 1 napra is

Korhatár: 5-99 év

Jelentkezési határidő: július 8.

Jelentkezésed a befizetéssel válik aktívvá!

 

További információ és jelentkezés: Szűcs Angéla

Email: szucs.angela@clarityakademia.hu

Telefon: +36 30 938 89 33

Kövess minket Facebook-on: Clarity Szellemi Akadémia