A TAVASZ, A SZERELMES NÁSZ, A VIRÁGBA BORULÁS

 

KÖSZÖNJÜK A JELENTKEZÉSEKET, TÁBORUNK MEGTELT! 

Szeretettel meghívunk az immár hagyománynak számító május elsejei A TAVASZ, A SZERELMES NÁSZ, A VIRÁGBA BORULÁS elnevezésű Clarity Táborba, egy újabb csodálatos, közös utazásra!

Azonban, hogy ne unatkozzunk, az idei tábor újdonsága, hogy nem csak nők, de férfiak számára is nyitott, hogy ilyen módon még mélyebben élhessük meg a Szarvaskirály és az Istennő egyesülésének misztériumát a csodálatos májusi éjszakán!

Május elsejének és a megelőző nap éjszakájának mágikus ereje van. A pogány népek hitvilágában ezen az éjszakán tüzeket gyújtanak. Ezen az éjszakán egyesül az Istennő, a Szarvas Istenséggel, a Szent Királlyal, nászuk nyomán virágba borul a világ. Ezen az éjszakán mindenki önmaga Papnője és Szent Királya lehet.

Itt az alkalom, hogy mélyen megélhessük a bennünk rejlő férfi és női princípiumot is ezen a mágikus éjszakán és a tábor ideje alatt!

Istennő! Eljött az idő, hogy kontextusba helyezzük önmagunkat! Eddig önmagunkban ünnepeltük NŐISÉGÜNKET, a természet újjászületését és feléledését. Most elérkezett az idő, hogy a Tündérkirálynő egyesüljön a Szarvaskirállyal! Szóljon ez a tábor kettejük nászáról, a megtermékenyülésről és a párkapcsolatról!

Készen állsz a kalandra? Készen állsz a megnyílásra a Szarvaskirály felé?

Helyezzük a férfivel való kapcsolatunk rendszerébe saját NŐISÉGÜNKET. Ünnepeljük, méltassuk és ismerjük el a bennünk lakozó nőt a férfivel együtt. Kutassuk fel azt, ami régen elveszett. Égessük el mindazt, ami megérett a máglyára, hogy hamvaiból újjászülethessen eredeti bizalmunk!

Mennyire vagy gondoskodó? Milyen vagy párkapcsolatodban? Hogy állsz a teremtéssel? És hogy tekintesz a férfira jellemző értékekre, a logikára, a bizonyításra, a tudományos jellegű elemzésre? Hogy állsz a benned élő női és férfi princípiummal? Készen állsz rá, hogy betekintést nyerj a férfiak belső világába?

Nekünk, nőknek, kell visszahozni a NŐISÉGET az életünkbe!

Csak akkor tudunk tisztelettel bánni önmagunkkal, mint Nőkkel, ha visszaállítottuk az eredendő bizalmat saját Nőiségünk, valamint az Istennő és a Szarvas Istenség násza iránt!

Készen állsz a kalandra? Elég bátor vagy a megnyíláshoz, hogy mély utazás tegyél önmagadba? Mit mersz a tűzre vetni? Hozd magaddal Szarvaskirályodat, így válik teljessé ez az utazás! Ha még nem találtad meg, akkor se aggódj: van elég mersz és bizalom benned, hogy megnyílj felé?

A külső világ követi azt, ami a belső síkon létrejön, ezért a Nők, amikor tudatosan elismerik a Nőiséget a gondolataikban és a tetteikben, az anyagi világ is követni fogja a példájukat!

Szarvaskirály! Te tudod, milyen a problémamegoldó képleted? Hogy állsz a célok meghatározásával és megvalósításával? Ismered magad annyira, hogy tudd, mi az, ami lelkesít téged? Mennyire vagy profi problémamegoldó? Milyen vadász vagy?

A férfi megoldandó ügyekhez való viszonya, elakadása vagy előrehaladása meghatározza a nőkhöz való viszonyát, ezen keresztül pedig aktuális párkapcsolatát, a párkapcsolat boldogságát.

A nő mindennapjaira nagy hatással van a férfi megoldóképlet, hogyan éli meg a nőt, hogyan vetíti ki a nőre és környezetére saját képletét? A férfi problémamegoldóképlete milyen?

Mivel vadászik a férfi? A nyílhegy csak akkor teríti le a vadat, ha hegyesre csiszolták. Az érzésed a nyílhegy, amit csiszolsz. Mit érzel? Ami a dolgod, ami a feladatod. Képes vagy megérezni, mi a feladatod?

Te vajon siránkozol és fetrengsz a problémában, vagy inkább kitalálod az elérhető legjobb megoldást? Amíg benned nem érett meg a gondolat, a világ belső zavarodottságodat tükrözi vissza.

Te csiszolod magad a legtökéletesebbre, ehhez a munkához kapjuk a vadásztársakat, akik a súrlódások és támogatás által segítenek minket utunkon! Mi kell ehhez? Nagy adag lelkesedés és tehetség. Ezzel kezdődik a megteremtés, az erőt ehhez kapjuk meg, ez az erő pedig az ebbe vetett hit formáját ölti.

A férfinak kell tudnia meghatároznia a célt! Hol van a lelkesedésed, a tehetséged, ami lelkesít? Képes vagy megérezni, hogy aztán hegyes nyílvesszőként lődd ki célodra? Céljaidat ezzel tudod megvalósítani.

Neked, Szarvaskirálynak, kell megteremtened a FÉRFISÉGET saját életedben! Szarvaskirálynak érzed magad? Indulj el és haladj tovább velünk az úton, melyen önmagad királyává, családod biztos kezű kormányosává válhatsz!

Szeretnéd jobban érteni a szeretett nőket? Akkor itt a helyed, lesd meg az őket vezérlő elveket, tanulj róluk, és a benned rejlő női princípiumról! Vajon van elég bátorságod hozzá?

A tábor sűrű programját előadások, közös feladatok, a természetben elvégzett gyakorlatok, divinációs eszközök segítik és mélyítik el. Közös és egyéni feladatok váltakoznak: napi gyakorlatainkat a házban, a természetben és a környék páratlan energetikájú helyszínein végezzük. Lesz tűzgyújtás, meditáció, játék, tánc és nevetés feloldódásig. Ahogy már megszokhattátok, ez a tábor is roppant intenzív lesz! Elég bátor vagy, hogy belevágj? Elég bátor a férjed, feleséged, barátod, barátnőd, hogy ő is csatlakozzon hozzád?*

Időpont: április 27. 10:00 – május 1. (szállás elhagyása, 12:00).
Helyszín: Káli-medence

További információ: 

Email: info@clarityakademia.hu 
Mobil: +36 30 4133289
Websitehttp://hu.clarityakademia.hu/
Facebookhttps://www.facebook.com/clarityakademia/

* A változás jogát fenntartjuk! Kérünk téged, hogy részletes információkért vedd fel velünk a kapcsolatot a jelentkezes@clartiyakademia.hu email címen vagy a +36 30 413 3289-as telefonszámon. Annak érdekében, hogy programjainkról és táborainkról a legfrissebb információt kaphasd a leghamarabb, iratkozz fel hírlevelünkre az oldal aljában.