Első Luca-napom – beszámoló Varju Kata tollából

Kíváncsian érkeztem meg a Clarity Szellemi Akadémia Luca-napjára: sosem jártam még Luca-napon, és be kell vallanom, vajmi keveset tudok Lucáról. Kellemes zenét hallgatva, finomságokat majszolva, élénk társalgást követően fogtunk hozzá Rigó Katalin segítségével személyes Luca-naptárunk kitöltéséhez, persze nem csak egy szempontból, de rögtön háromból.

Azóta is minden nap felírom az aktuális időjárást, ez is tovább fogja árnyalni a már most is rengeteg információt tartalmazó naptáramat. Nem értettem, hogy Luca-napján, amúgy is bokros teendőim mellett miért rohantam, hogy még egy írószerboltba is eljussak, és miért álltam ki azt a kétségbeejtő sort, estére azonban ez is értelmet nyert: a Luca-napról hazaérkezve, örömmel bontottam ki új naptáramat, és vezettem be minden hónaphoz a Luca-naptár információját. Hogy fogok majd örülni a tanácsnak minden hónap elején!

Luca búza

Az idei évben Rigó Katalin Jövőtervező Clarity Clubjának információit használtam erre a célra, most a Luca-naptár veszi át helyét. Remélem, hasznosan és tiszta szívvel tudom majd felhasználni az előrejelzésemet.