Interjú Rekecki Alízzal, az első Clarity Tarot tanfolyam végzősével

Rekecki Alízzal, az első Clarity Tarot tanfolyam egyik végzősével beszélgettünk a foglalkozással kapcsolatos tapasztalatairól.

 

Clarity: Miért jelentkeztél a Tarot tanfolyamra?

R. Alíz: Mert azt gondolom, hogy a Tarot egy olyan eszköz, ami segít engem, hogy jobban megértsem a tudatalattimat és közelebb kerüljek a felettes énemhez. Ezáltal mélyebb önismeretre tehetek szert.

Clarity: Hogyan segít a Tarot a mindennapokban?

R. Alíz: Napi szinten használom a kártyát a helyzetek értelmezésére. A kártya képi üzenetei segítenek a tudatalattim blokkjainak a megértésében. Segít különválasztani, hogy az elakadás amiatt van-e, hogy bennem van valamilyen félelem, vagy amiatt, hogy azzal a feladattal nem kellene egyáltalán foglalkoznom.

Clarity: Tudnál mondani egy gyakorlati példát?

R. Alíz: Van ez az új munka, amitől tartok, de a kártya segített rálátni, hogy a gátak kizárólag a belső félelmeimből erednek és amiatt nem indulok, annak ellenére, hogy minden küldő lehetőség adott hozzá. Tehát csak a saját belső önbizalomhiányom blokkol, nem pedig külső tényezők. Emellett, a kártya megmutatja, hogy mit kell tennem annak érdekében, hogy sikerre vigyem, amit szeretnék.

 

Ha te is szeretnéd elsajátítani a Tarot lapjainak a jelentését, a jelképek és színek szimbolikáját, kirakási módszereket és értelmezéseket, akkor jelentkezz még ma a Clarity következő Tarot tanfolyamára, mely május 7-én indul.

 

További információ és jelentkezés: Szűcs Angéla

Email: szucs.angela@clarityakademia.hu

Telefon: +36 30 938 89 33

Kövess minket Facebook-on: Clarity Szellemi Akadémia