Istennők pedig vannak! – Brüsszel

Kíváncsi vagy, hogy ki az a nő, aki éppen most visszanéz a tükörből? A stílusos? A vállalkozó? A párban élő vagy párra vágyó?

Gyere és fedezd fel!

Olyan különleges belső utazásban lehet részed, ahol a benned élő istennők megismerésén keresztül ráláthatsz, hogy melyik archetípust is éled ma és mire van szükséged a kiteljesedésedhez.

A Clarity Bruxelles sok szeretettel vár a nagy sikerű Istennők pedig vannak! workshop-ra. A 30 órás foglalkozás a felnőttoktatási rendszerben engedélyezett D-típusú képzési program, melyről a foglalkozás sikeres elvégzése után tanúsítvány állítunk ki.

Az istennők a spiritualitás, a vallás, a természeti asszony, a teremtő női természetét testesítik meg. A legrégebbi időtől fogva történeteket és mítoszokat használtak a bölcsesség átadására, a lélek gyógyítására. Nő és nő között óriási különbségek vannak, melyeket belső minták, archetípusok, szimbólumok, ősi minták viszonyulásai tükrözik.

A hét Olümposzi hölgy alakjában a foglalkozás alatt lehetőségünk nyílik a bennünk élő Istennők felfedezésére, találkozhatunk önmagunkkal és szeretteinkkel vagy ellenfeleinkkel is, felismerhetjük anyánkat, nagyanyánkat, vagy leányunkat, szomszédasszonyunkat, barátnőnket.

Megérthetjük olykor „lehetetlen” viselkedésük titkos, ám kíméletlenül erős rúgóit. Felfedezhetjük az istennők nevével fémjelzett archetipikus vonásokat, ráláthatunk a miénktől eltérő gondolkodás és viselkedés mintákra, és ezáltal jobban elfogadhatjuk magunkat.

A bennünk munkálkodó istennők megismerése segíthet a párkapcsolatban, párválasztásban, pályaválasztásban, a munkában, családban, gyereknevelésben, veszteségek elviselésében, emberi kapcsolatainkban, párkapcsolati, munkahelyi, emberi konfliktusok mélyebb megértésében.

A bőrünkből nem tudunk kibújni, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy jobban és teljesebben érezd magad. Ha felismered mi az, ami igazán neked való, tudatosítod, így életed kormányosává válsz, elkerülheted a sorozatos kudarc élményt, visszanyerheted a nőiességben lévő erőt, bölcsességet.

Az istennők megtisztítják a szív csakrádat, ezáltal több szeretetett tudsz adni és befogadni. Játékos gyakorlatok segítik a felfedezést, átalakítást, elengedést.

Gyere el és tarts velünk ezen a különleges utazáson a hét görög istennővel és fedezd fel, hogy istennők igenis vannak!

A csoportos foglalkozást tartja: Rigó Katalin

 

Időpont: 2016. március 12 – április 9 – május 21 – június 11 – 12

Helyszín: Brüsszel

 

További információ és jelentkezés: Schvarcz Éva

Email: eva.schvarcz@clarityacademy.eu

Telefon: +32 471 96 11 51

Kövess minket Facebook-on: Clarity Bruxelles