Istennők pedig vannak! – Szentbékálla

Kedves Istennő!

Szeretettel meghívlak a Női lét felfedezésének újabb csodálatos utazására!

A TAVASZ, A KIKELET, AZ ÚJ(RA)KEZDÉS!

Fókuszban a nőiesség, a női hatalom és a benne rejlő erő!

A Nőiesség elismerésének, méltatásának, ünneplésének eljött az ideje, ehhez, az elveszett Nőiség felkutatására, a perspektívák megváltoztatására van szükség.

A gondoskodás, a kapcsolat, a teremtés és a spiritualitás jobb agyféltekés avagy női értékeire fogunk koncentrálni, szemben a logika, a bizonyítás, a tudományos elemzés bal agyféltekés férfias értékeivel.

Nekünk nőknek kell visszahozni a NŐISÉGET az életünkbe!

Ez azáltal kerül vissza a mindennapokba az őt megillető helyre, ha mi nők tisztelettel bánunk magunkkal és mindazzal amit a Nőiség testesít meg.

A külső világ követi azt, ami a belső síkon létrejön, ezért a Nők amikor tudatosan elismerik a Nőiséget a gondolataikban és a tetteikben, az anyagi világ is követni fogja a példájukat!

Május elseje, és az előtte való nap éjszakájának mágikus ereje van. A pogány népek hitvilágában ezen az éjszakán tüzeket gyújtanak. Ezen az éjszakán egyesül  az Istennő a Szarvas Istenséggel, a Szent Királlyal, és nászuk nyomán virágba borul a világ. Ezen az éjszakán mindenki lehet önmaga Papnője és Szent Királya.

Mindezt segítik a nagyszerű programok, a természet, a segítő Mestereink és Angyalaink. Napi gyakorlatok a házban és a Kőtengerben, a páratlan energetikájú helyein, egyénileg és csoportosan, a Divinációs eszközök használata, amik szintén segítik, elmélyítik a többszintű tapasztalást és megértést. Lesz tűz gyújtás, többféle gyakorlat, meditáció, játék, tánc és sok sok nevetés.

Intenzív lesz ahogy ezt már megszoktátok! :))

Várlak szeretettel erre a különleges mágikus hétvégére – teremtsünk együtt az új élet létrehozásának gyönyörű misztériumával! Kívánok ehhez nyitottságot, lelkesedést magunknak.

A csoportos foglalkozást vezeti: Rigó Katalin

 

Időpont: 2016. április 29 –  május 1.

Helyszín: Szentbékálla

 

Jelentkezési határidő: 2016. április 17.

Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével aktivizálódik.

 

További információ és jelentkezés: Szűcs Angéla

Email: szucs.angela@clarityakademia.hu

Telefon: +36 30 938 89 33

Kövess minket Facebook-on: Clarity Szellemi Akadémia