Istennők

Istennők pedig vannak!

Az Istennők a spiritualitás, a vallás, a természeti asszony, a teremtő női természetét testesítik meg. Az emberek a legrégebbi időtől fogva történeteket és mítoszokat használtak a bölcsesség átadására, a lélek gyógyítására. Az istennők szerepe a görög mitológiában is jelentős. Általános érvényű női archetípusok ők, időtlenek, akiket magadra vagy a környezetedre vonatkoztatva nagy segítségedre lehetnek neked is a mindennapokban.

Istennő archetípusok – hatékony segítség nőknek

A mindennapokban nőként számos szerepben és helyzetben kell helytállni. Emellett a boldogság igénye is erősen meghatároz minket. Ha elfogadod a saját magadban lakozó istennőktől érkező tanácsokat és megismered működésüket, akkor képes leszel tisztábban látni, mindennapjaidat könnyedebben megélni és meglelni ezt a boldogságot.

Ez a megértés segíthet a párkapcsolatban, párválasztásban, pályaválasztásban, a munkában, családban, gyereknevelésben, veszteségek elviselésében, emberi kapcsolatainkban, párkapcsolati, munkahelyi, emberi konfliktusok mélyebb megértésében.

Nő és nő között óriási különbségek vannak, melyeket belső minták, archetípusok, szimbólumok, ősi minták viszonyulásai tükröznek.

A benned élő Istennők felfedezése egy önismereti utazás, melynek során találkozhatsz önmagaddal és szeretteiddel vagy ellenfeleiddel is, felismerheted anyádat, nagyanyádat, vagy leányodat, szomszédasszonyodat, barátnődet.

Megértheted olykor „lehetetlen” viselkedésük titkos, ám kíméletlenül erős rúgóit. Felfedezheted az istennők nevével fémjelzett archetipikus vonásokat, ráláthatsz a tiédtől eltérő gondolkodás és viselkedési mintákra, és ezáltal jobban elfogadhatod saját magadat is.

Istennők és istenek

Mit adhat nekem hosszú távon az istennők megismerése és az ebből származó önismereti tudás?

A bőrödből aligha tudsz kibújni, de ez ne akadályozzon meg abban, hogy jobban és teljesebben érezd magad. Ha felismered, mi az, ami igazán neked való, és tudatosítod azt, akkor életed kormányosává válsz, elkerülheted a sorozatos kudarc élményt, visszanyerheted a nőiességben lévő erőt, bölcsességet.

Az istennők megtisztítják a szívedet is, ezáltal több szeretetett tudsz adni és befogadni. Játékos gyakorlatok segítik a felfedezést, átalakítást, elengedést.

Gyere el és tarts velünk ezen a különleges utazáson a hét görög Istennővel és fedezd fel, hogy Istennők igenis vannak!

Előadónk

Rigó Katalin, az istennők archetípusainak szakavatott mestere, életvezetési tanácsadó, a Clartiy Szellemi Akadémia megálmodója, vezetője.

Táboraink során

  • Magyarország legszebb tájain találkozhatsz Önmagaddal és a benned élő Istennőkkel!
  • Jó társaságban töltheted a szabadidődet, a programok után főzünk, fürdünk, nevetünk, táncolunk.
  • A magadra szánt idő egyszerre lesz ilyen módon kikapcsolódás és hatalmas lépés önmagadért!
  • Részévé válhatsz egy szuper közösségnek, amely tagjaival a tanfolyamot követően is tarthatod a kapcsolatot, találkozhatsz velük további rendezvényeinken is (Luca nap, adventi készülődés, húsvéti ünnepség, stb.).

Tekintsd meg soron következő táborunkat, jelentkezz, illetve olvasd el táboraink résztvevőinek beszámolóját, az istennőkhöz kapcsolódó írásainkat lentebb!

 

 

Legfrissebb bejegyzések a témában


Zsiráfkodni járok a Clarity táboraiba!

Bettina beszámolója a májusi női táborról

Alapvetően azért járok Kati táboraiba, mert bármilyen negatív vagy megrázó dolog történjen is az életemben, vagy épp érezzem úgy, hogy összecsapnak a fejem fölött a hullámok; a táborban egészen ...Bővebben »