Jövőteremtés a TAROT lehetőségeivel

Már csak pár nap, és indul a Clarity Club sorozatunk!

Rigó Katalin, a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója január 18. szerdán nyitja meg program sorozatunkat előadásával. Témájának címe: “Mit hoz nekünk a 2017-es év?” A 3,5 órás alkalom során a számmisztika és a TAROT rendszerének segítségével, a résztvevőket bevonva fog mindenkinek személyre szabott iránymutatást nyújtani az új esztendőre vonatkozóan. Az alábbiakban az ő szavait szeretnénk megosztani veled, eljuttatni hozzád személyes meghívását.

Előadásához kapcsolódó, számmisztikáról szóló írását itt tudod elolvasni >>

Gyere és csatlakozz hozzánk, tudj meg többet jelenedről, jövődről, Önmagadról!

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

Jövőteremtés, mit üzen a 2017. év Tarot lapjával?

Számmisztikailag a 2017 év = 10, az egyesítő erő.

Egyesíti a kreativitást és az önbizalmat, a felerősödött belső képeken keresztül az ötleteket a terveket és az új lehetőségeket megvalósítjuk.

Tarot 10. lapja a Sorskerék kártyája.

Nézzük mi is a Tarot egy pár gondolatban…

A Tarot az asztrológia, kabala, alkímia, demonstrációs eszköze. Beavatási út, az egyiptomi főpapok idején, ahogy ez a falakon máig fennmaradt. A Világegyetem képe, magában foglalja a múltat, jelent, és jövőt, segít az öntudatosodás bizonyos szintjeire jutni.

Segítségével képet kaphatunk a lelki, szellemi, és fizikai állapotunkról. Az életutunkon a Tarot lapjai a legjobb barátunkká válik, kétségek idején bizakodást, reményt nyújtanak, de egyszersmind szembesítenek a valósággal, hogy rávezessenek az útra, a mi saját meglepetéssel teli utunkra.

És akkor most nézzük, mit is üzen nekünk a Szerencsekerék lapja.

szerencsekerek

A SZERENCSEKERÉK, vagy SORSKERÉK

Mitológia kép: A sors istennője Fortuna, aki az év kerekét előre forgatja.

Az ember rá van kötve a saját szerencsekerekére, sorskerekére.

Általános jelentése: Változások, átalakulások, sorsfordító események, életfeladat. Az egonál magasabb erőkkel szemben tanúsított belátáson alapuló elfogadás.

Szeretettel várlak 18-án este! Tervezzünk együtt, megnézzük a személyes éved számát, megnézzük az éves Tarot lapod, és összehangoljuk a terveidet a lehetőségeidet, hogy a 2017-es éved könnyebben menjen!”

Az előadásról röviden

Az előadás elméleti és gyakorlati részből áll. Amennyiben szükséges valamilyen felszerelés (pl. kényelmes ruha vagy bármi egyéb), akkor azt a Club előtt mindenképpen jelezni fogjuk.
Mindegyik előadás 3,5 órás, rövid szünettel.

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy +36 30 938 89 33-es telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.