Karácsony váró Luca napi női kör a Clarity Szellemi Akadémia budapesti központjában

Magyarországon és sok más pontján a világnak számos hagyomány alakult ki az év végéhez, a téli napfordulóhoz kapcsolódóan. A nappalok rövidülése, a fény hiánya figyelmünket a misztikum és misztérium, saját mélységeink felé fordítja.

Luca napjához kapcsolódva számos jellegzetes népi hagyomány alakult ki, amiknek keretén belül a hátborzongató természetfeletti megismerésének igényével és a könnyed, vidám játékok izgalmas elegyével találkozhatunk. A számos szokás között az élet minden területére vonatkozóan találunk megfelelőt, kezdve a terményjóslatoktól az időjárás előrejelzésen át a szerelmi és halállal kapcsolatos jövendölésekig.

Hogyan kapcsolódik a Luca nap saját belső fényünkhöz?

A Lucát követő időszak a fény eljövetelének várásáról szól az adventi időszak keretén belül. A keresztény misztériumban ez egyfajta tisztulást jelent, egyben rituális és valós készülődést az év végére.

Öltöztessük hát díszbe a szívünket ezen a napon, és tegyünk egy rövid belső utazást!

Luca napi összejövetelünkre várunk téged és minden kedves érdeklődőt szeretettel. Kötetlen és kötött beszélgetésekkel, előadásokkal és izgalmas játékokkal tarkított estünk célja az év végi emelkedett hangulat, készülődés előkészítése. Az este folyamán előad a Clarity Szellemi Akadémia alapítója, Rigó Katalin és szakembereink is.

Időpont: 2016. december 13. kedd 18:00-21:00

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

A BELÉPÉS INGYENES!

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy amennyiben szeretnél jönni, azt jelezd a +36 30 938 89 33-es telefonszámon. Ennek fontos szerepe van a játékok, tea és süti mennyisége miatt.