Karácsonyváró Luca napi női kör – Budapest

Szeretettel meghívunk az év utolsó, a Clarity Szellemi Akadémián megrendezésre kerülő női összejövetelére, ami a Luca nap és az adventi készülődés jegyében fog telni.

A decemberi napok a misztikum és a misztérium jegyében telnek, főleg a Luca nap és az azt követő időszak. A téli napforduló közeledtével mi is inkább saját mélységeinkbe szállunk alá, jobban foglalkoztatnak ilyenkor a lélek dolgaival kapcsolatos gondolatok.

Ehhez párosul az adventi időszak, mely a keresztény misztériumban a fényt hozza el, egyfajta tisztulást, rituális és valós készülődést és ugyancsak elmélyülést adhat.

Tartsuk hát kezünkbe ezt a fáklyát és tegyünk együtt egy rövid belső utazást!

A női körben sor kerül majd kötetlen és irányított beszélgetésre, játékokra, és minden kedves érkezőt meglepetéssel, ajándékokkal várunk!

 

Időpont: 2015. december 17. 18:00 – 21:00

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia – XII. kerület, Budapest, Böszörményi út 22. „A” épület III. emelet 319-es szoba

FIGYELEM! A rendezvényen való részvételhez bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy amennyiben szeretnél jönni, azt jelezd a +36 30 748 4199-es telefonszámon. Ennek fontos szerepe van a játékok, tea és süti mennyisége miatt.

Belépő: nincs

Ettől az alkalomtól fogva szeretnénk hagyományt teremteni, melynek keretén belül a Clarity női körök során alkalmunk nyílik adakozni. Célunk, hogy az így összegyűlt adományokat a rászorulóknak adjuk. Szeretettel várunk ruhákat, bármiféle egyéb használati tárgyat.

A mostani Luca napi női körben is alkalmunk nyílik adakozni egy jelképes összeggel, kb. 1.000 – 1.500 Ft-tal, melyet egy adventi perselyben gyűjtünk és eladományozzuk.