Készüljünk a tavaszra jógával!

A március 1-i Clarity Club-on, Döbrönte Kata hatha jóga oktató és ayurvéda tanácsadó segítségével megismerkedünk az ayurvéda évszakra vonatkozó ajánlásaival, megtanuljuk a megújulásunkat segítő ászanákat és relaxálunk is. A jóga segít megőrizni fizikai, szellemi és lelki egészségünket is. Ha az ászanák gyakorlásakor figyelembe vesszük az ayurvéda a különböző testalkatoknak szóló tanácsait, akkor még eredményesebben és hatékonyabban gyakorolhatunk.

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

“A tavaszra való felkészülés sokféle módon történhet, de a mozgás mindenképp fontos részét alkotja.
A jóga ászanák gyakorlása elősegíti fizikai egészségünket, kezeli energetikai rendszerünket, megnyugtatja, erősíti és nyújtja testünket, és ezen keresztül szellemi, lelki egészségünkhöz is hozzájárul, megtisztítja és táplálja testünket minden szinten.

Az ászana gyakorlás belehúz a jelenbe, lehetőséget ad a legértékesebb pillanat, a jelen pillanat teljességének átélésére.

A jógaászanák behívják a testi, lelki szellemi szinteket is a gyakorlásba, és a külső és belső energiák áramlásának összhangba hozásával nyújtják számunkra a harmónia érzetét.

Az ászana gyakorláshoz az ayurvéda kiegészítő tanácsokkal szolgál. Attól függően, hogy milyen napszak van, milyen évszakot élünk, milyen a testalkatunk és milyen a jelenlegi testi – lelki állapotunk, még hatékonyabbá tudjuk tenni gyakorlásunkat bizonyos szempontok figyelembe vételével.
Vannak az egyes testalkatok számára kedvezőbb hatásfokú ászanák, és arra is iránymutatást kínál az ayurvéda, hogy azt milyen módon, milyen légzés kíséretében végezzük.

Várunk szeretettel, hogy ezt közösen is gyakorolhassuk.”

Döbrönte Kata, hatha jóga oktató és ayurvéda tanácsadó

Gyertek, hangolódjatok velünk a tavaszra!

Praktikus tudnivalók

Időpont: 2017. március 1., 18:30-21:30 között.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft, egy alkalomra szóló napidíj vásárlására esetén 3.500 Ft.

Az ászanák gyakorlásához javasoljuk, hogy hozzál magaddal kényelmes ruhát. Átöltözésre lesz lehetőséged.

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy a +36 30 938 89 33-as telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.