Kíváncsi, hogy klienseink milyen eredményeket értek el az executive coaching segítségével?

2016 elején egy NLP központú „Áttörés” (Breakthrough) programon vettem részt Morvay Eszternél. Személyügyi igazgatóként sokat foglalkozok coaching-gal és jó rálátásom van arra, hogy hogyan kell az egyénnel együttműködni a lehető legnagyobb mértékű változás elérése érdekében. Eszter fantasztikus munkát végzett – maximálisan fókuszált volt, rendkívül intuitív, és profi módon vezette az „áttörés” folyamatát. Gyengéden de kitartóan támogatott abban, hogy felismerjek fontos, korábban tudatalatti problémákat. A foglalkozás segített, hogy alapjaiban változtassam meg ezeknek a problémáknak a viselkedésemre és ezáltal a szakmai eredményeimre gyakorolt hatását. Ajánlom Esztert mint coach mindazok számára, akik gyors és tartós változást szeretnének elérni a személyes vagy szakmai életükben.

Rebecca Winter, Személyügyi igazgató, Hollandia

 

Eszter egy meleg és megnyerő személyiség, aki gyorsan megértette az előttem álló kihívásokat. Szenvedélye segíteni másoknak, és ez tükröződött, ahogy könnyedséggel vezetett előre egy világos út felé. Ajánlom Eszter mindazoknak, akik jobb eredményeket akarnak elérni életük bármelyik területén.

Jonathan Crosby, Sport teljesítmény coach, Colchester

 

Eszter megértette, hogy miben van szükségem támogatásra, és a coaching foglalkozások segítettek, hogy elérjem az épp kitűzött célomat, segítettek, hogy megtaláljam önmagam, és így igaz legyek önmagamhoz, amitől fantasztikusan éreztem magam. Hatékonyan kommunikál, nagyon jól meghallgat, és elgondolkodtató meglátásai vannak. Nagyon motiváló volt a vele való munka, mely nagyban segített, hogy visszanyerjem az önbizalmam. Eszter egy csodálatos coach és boldogan javaslom mindenkinek.

R. S., Értékesítési manager, London

 

Eszter egy ragyogó coach és a vele való foglalkozások felbecsülhetetlenek voltak számomra. Eszter nyitott volt és őszinte, olyannyira, hogy teljesen megbíztam benne. Nagy biztonságban éreztem magam, mely segített nehéz dolgokat megbeszélni, és a kialakult összhang a foglalkozásokon túl is tartani fog. Nagyon jó hallagató és engedte, hogy jöjjenek a gondolataim, mely segített magamtól rájönnöm dolgokra. Eszter képes volt olyanra is rávilágítani, melyekre korábban nem is gondoltam, és ezek a felfedezések rendkívül pozitív hatással voltak rám.

Katie J., Ügyfélszolgálati osztályvezető, London

 

Rendkívül értékesnek találtam a coaching foglalkozásokat, mivel segítettek felkészülni egy nagy eseményre, és megtanítottak, hogy más perspektívából is lássak dolgokat. A foglalkozások segítettek új felfedezésre váró területeket azonosítani, amit rendkívül hasznosnak találtam és magabiztosságot adott az előre haladáshoz.

Marcia R., Marketing manager, London

 

Már a kezdettől fogva nagyon nyugodtnak éreztem magam Eszterrel, mely segített nyílt és relaxált beszélgetést kialakítani. Erős de empatikus a kommunikációja, mely segített, hogy megnyíljak bizonyos munkahelyi problémákat illetően. Határozottan úgy érzem, hogy a foglalkozások nyugtatólag hatottak rám és minden foglalkozás után sikerült valamilyen ötletet megvalósítanom a munkahelyemen, mely segítette a vezetői készségeim fejlesztését. Eszter mindig összefoglalta a foglalkozáson történteket és a korábban megbeszélteket, hogy ezáltal is ösztönözzön a közösen megállapított célok elérésére. Ez segített, hogy specifikus munkahelyi problémákra összpontosítsak, és fejlesszem a saját és csapatom teljesítményét. Összeségébe véve lenyűgözött Eszter kommunikációja, bája és szakmai hozzáállása, mellyel a foglalkozásokat vezette, és várom, hogy a közeljövőben ismét együtt dolgozhassunk.

Mark L., Értékesítési osztályvezető, London

 

Az Eszterrel folytatott coaching foglalkozások segítették javítani az önbizalmamat és úgy tekinteni a munkahelyi viselkedésemre, mint korábban soha. Javaslom Esztert mint coach és kívánok neki minden jót.

Arabella M-N., operációs szakember, London

 

Eszter nagyon jól kommunikál és könnyű volt vele megtalálni a hangot. Jó érzés volt megbeszélni vele a célkitűzéseimet és segített akció tervet készíteni, melyet a foglalkozások óta is használok. Nagyon hasznosnak találtam a foglalkozásokat, melyek segítettek elhinnem, hogy el tudom érni a céljaimat.

Rachel F., ügyfélszolgálati szakember, London

Ha szeretné megtudni, hogy a coaching hogyan segíthek Önnek, akkor forduljon a Clarity szakembereihez tanácsért. A coaching szolgáltatás egy személyes találkozót követően Skype-on is igénybe vehető.