Különleges varázs – Strasinski Zsuzsanna beszámolója Luca napi rendezvényünkről

“Az idei Clarity Lucanap számomra az elmúlt hetek egyik legkedvesebb és legszebb programja volt. Mindehhez hozzájárult  a jelenlévők nyitottsága és a Luca nap különleges varázsa!

A  rendelkezésre álló időben igyekeztem megszólítani a résztvevők  pillanatnyi érzéseit, pillanatnyi hangulatát,  melyhez főként nőknek szóló újságok fotóit, divatfotóit hívtam segítségül.

Ilyenkor a szépség, a kifinomultság, a harmónia,  az elegancia, a család, a változatos színek, egy-egy mondat,  mind megszólítja a bensőnket, azt a pontot bennünk, amely épp valami miatt fontos számunkra.

Változatosabbnál változatosabb válaszokat kaptam a korosztályi összetételnek  köszönhetően. A fiatalos lendülettől,  az elegancián át,  a bölcsességig,  minden gondolat és érzés képviseltette magát.

Ott és akkor megjelenített egy,  valami kimondhatatlanul szép és szinte kézzelfogható színes gömböt! A terem közepén!

Hogyan kapcsolódik mind ez az Adventhez?

Karácsony,  nők, család,  színek, szeretet…ilyenkor nemcsak külsőnket, hanem bensőnket, a lelkünket is díszbe öltöztetjük.

A karácsonyfa díszei, lelkünk díszei, melyek leképeznek minket, a  családokat összetartó nőket, anyákat, asszonyokat.

A karácsonyi dress code  pedig nem kérdés, ilyenkor hallgassunk a szívünk legmélyére, mindenki azt a ruhát viselje, amiben a legjobban érzi magát!

Békés Boldog Karácsonyi Ünnepeket!