Luca-napi Clarity Club a remény jegyében – Stúber Gyöngyi beszámolója

Sosem gondoltam, hogy a boszorkányok rosszak!

Sőt, amióta az eszemet tudom, szeretettem a boszikat. Mert a képzeletemben gyerekként úgy éltek, hogy ők azok a szabad, erős és független nők, akik bármire képesek és bármit megtehetnek, amit csak akarnak. Persze aztán idővel rájöttem, hogy sokféle boszi létezik, hiszen mindegyikben más-más istennő dominál vagy éppen az életkoruktól függ, hogy milyen varázslatot használnak (gyerekként, társként, anyaként, nagymamaként, stb.).

Luca várás

Egy biztos, nagyon vártam már idén Lucát. Egyrészt azért, mert anyukám Luca napján született, másrészt azért, mert a Luca-nap számomra a reményt jelenti és a fény jövetelét vetíti előre. Reményre és fényre most úgy érzem, nagyon nagy szükségem van. Ez a decemberi időszak nagyon sok érzelmi nyomást hozott és kilátástalannak érzem sokszor a helyzetemet.

Szerencsére elérkezett a Luca-napi Clarity Club…

…és úgy érzem, sikerült kicsit kitekintenem a mindennapok kétségbeeséséből!

A Club esten ugyanis sikerült teljesen megfeledkeznem a nyomasztó problémákról. A légkör szuper volt, könnyed és vidám. Egy angyalsereg fogadott minket, szépséges angyalkák szolgáltak dekorációként és ajándékként az érkezőknek. Volt kötetlen csevegés, nevetés, illetve “komoly munka” is.

Az történt ugyanis, hogy elkészítettük 2018-ra a saját, belső világunk Luca-naptárát!

Tarot kártyák segítségével megnéztük hónapról-hónapra a jövő évünket. A lapokhoz Rigó Katalin fűzött hozzá szuper tanácsokat és gondolatokat, és pikk-pakk el is készült a jövő évem térképe. Amiben lesz jó sok munka, de öröm, kaland és sok-sok változás is.

Így azért sokkal elviselhetőbb ez az év végi nagy hajtás, van reményem, van már fényem. Újult erővel várom a karácsonyt!