Luca napi fonó – élménybeszámoló női körünkről Stúber Gyöngyitől

“Idén is nagyon vártam a Luca napi estünket

Számomra ez a nap, amióta élek, különleges, hiszen édesanyám ezen a napon született, így ő egy igazi Luca, még ha nem is így hívják. Az anyukám izgalmas keverékét örökítette rám és húgaimra a modern felfogásának és hagyomány szeretetének keverékeként, emiatt már kislányként lelkesen soroltam az ehhez a naphoz kötődő hiedelmeket, népszokásokat. Összejövetelünket a fentiek miatt számomra áthatotta az otthoni tűzhely melege is. Bár már régen elköltöztem szülőföldemről, lélekben még mindig erősen kötődök ahhoz a miliőhöz. Úgy képzelem, hogy annak idején a fonókban is ilyen meghitt, felszabadult hangulatú női közösségek tevékenykedtek.

Mi is nagyon tevékenyen töltöttük az egymásra szánt időnket…

…szuper és játékos előadásokat hallgattunk végig. Én először adtam elő a Clarity Szellemi Akadémia keretein belül, amit nagy megtiszteltetésnek éltem meg. Az advent, a kapcsolatok és a marketing kapcsolatáról osztottam meg pár gondolatot.

Számomra az advent egy nyüzsgő időszak, az év végi feladatok lezárása annak érdekében, hogy karácsonykor már csak a legfontosabbra, a szeretteinkre figyelhessünk. Fontos számomra továbbá az is, hogy másoknak is adhassunk ehhez segítséget. Az üzenetek kifelé sugárzása helyett, adóból vevővé válni az egyik legfontosabb feladatunk ezekben a napokban.”