Mi ez a cirkusz? Clarity Családi Tábor

Aktív Családi Tábor a Clarity Szellemi Akadémia szervezésében, hogy együtt csináljuk a fesztivált!

Zsonglőrködés, bátorságpróba, önismeret, strandolás, kihívások. Kíváncsi vagy, hogy mennyit bírsz? És mennyit bír a családod? Teszteld magad a Clarity Szellemi Akadémia családi táborában, hogy a családi életedben is nagyobb legyen a világosság!

Anyukák

Pihennétek, miközben lefoglaljuk apát és a gyerekeket? Vár titeket a tánc, az önismeret, a jó társaság és a szép környezet! Nálunk önmagad lehetsz, kacagva lazíthatsz! Vajon ki gyűjt több pontot, a férfiak, esetleg a gyerekcsapat?

Apukák

Sportos pontszerző játékkal várunk titeket, ismeritek fizikai teljesítőképességetek határát? Két sportszakértőnk állítja össze a kihívásokat számotokra! Te leszel a porondmester a csapatodban? Esetleg legyőznek a gyerekek a pontszerzésben?

Leendő zsonglőrök és oroszlánidomárok: építsük fel a saját cirkuszunkat, zsonglőrködjünk, légy te is egy igazi cirkusz tagja! Lehetőséged nyílik, hogy te igazgasd a saját családodat! Mennyire vagy bátor oroszlán?

Programjaink

Dinamikus programok, változatos sportlehetőségek (gerinctorna, éjszakai túra, tánc, funkcionális tréning), önismereti előadások a család dinamikájáról és önmagadról, zsonglőrködés az ifjaknak, cirkuszépítés, festés, kézműves feladatok, sorversenyek, tánc, bátorságpróba és éjszakai kincskeresés. A szabad programban strandolás a közeli strandon!

Mindenfajta családi formációt szívesen látunk: egyszülős, mozaik, hagyományos vagy cécós.

Az árban foglaltatik: szállás, reggeli, vacsora (frissen sült grillételek, vegetáriánus kivitelben is), strandbelépő és a programok. Korhatár: hatéves kortól.

 

Időpont: július 24 (érkezés 12-14 óráig) július 27 (szállás elhagyása 11 óráig).
Helyszín: a Balatonnál.

Kedvezményes jelentkezés határideje: június 5-ig 15% kedvezménnyel.

A létszám 26 főben limitált, igyekezz, ez ám a cirkusz!

Jelentkezés vége: Július 10.
További információ és jelentkezés: Strasinski Zsuzsanna, Kapcsolattartó

Email: jelentkezes@clarityakademia.hu
Mobil: +36 30 938 89 33
Website: http://hu.clarityakademia.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/clarityakademia/