Mi is a természet része vagyunk

Fogadjátok szeretettel a március 1-i Clarity Club előadója, Döbrönte Katahatha jóga oktató és ayurvéda tanácsadó – írását az évszakokról és annak hatásáról szervezetünkre.

A téma egyre aktuálisabbá válik számunkra, hiszen nemsokára a téli hónapokat a tavasz váltja fel. Az ezzel járó változásokra, a megújulásra érdemes felkészíteni testünket-lelkünket, hogy teljes energiánk birtokában tudjuk várni az új évszakot.

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

Clarity Club – évszakok és szerepük az életünkben

“Legtöbbünk már alig várja, hogy vége legyen a hosszú hideg télnek, és megjöjjön a tavasz, melegebb legyen és kisüssön a nap. De van köztünk, aki jól tűri a hideget, és éppen a kánikulás meleg nyári napok fárasztják különösen.

Kinek melyik a kedvenc évszaka, erre a kérdésre sokfajta választ kaphatunk. Annyi azonban biztos, hogy az évszakok hatással vannak ránk, nem tudjuk magunkat kivonni a hatása alól.

Amikor mínusz fokok vannak, ha ónos eső esik, vagy éppen napokig folyamatosan esik, vagy 35 fok körüli hőmérséklet van, az hangulatunkat is befolyásolja, sőt napi feladatainkat sem mindig tudjuk a megszokott módon végezni.

Nem hagyhatjuk figyelmen kívül, hogy mi is a természet része vagyunk. Ha ezt elfogadjuk, és alkalmazkodunk hozzá, akkor azonban megkönnyíthetjük dolgunkat.

Minden évszakban más erők uralkodnak, amivel különböző rítusokkal, szokásokkal, mozgással, gyógynövényekkel, teákkal, étkezési szokásokkal könnyen összhangba kerülhetünk, és minden évszakban kiegyensúlyozottan élvezhetjük a pillanatokat.”

Hogyan készítsük fel testünket-lelkünket a tavaszra?

A következő Clarity Club-on Kata segítségével készülhetünk fel azokra a változásokra melyek a télből a tavaszba való átmenettel járnak. Megismerkedünk az ayurvéda évszakra vonatkozó ajánlásaival, megtanuljuk a megújulásunkat segítő ászanákat és relaxálunk is.

Gyertek, hangolódjatok velünk a tavaszra Ti is!

Praktikus tudnivalók

Időpont: 2017. március 1., 18:30-21:30 között.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft, egy alkalomra szóló napidíj vásárlására esetén 3.500 Ft.

Az ászanák gyakorlásához javasoljuk, hogy hozzál magaddal kényelmes ruhát. Átöltözésre lesz lehetőséged.

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy a +36 30 938 89 33-as telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.