Mi az, ami Téged éltet ebben az évben? Mitől lesz ez az év számodra a legértékesebb?

A Clarity Club 2017. február 8-i második estjét annak szenteljük, hogy fenti kérdésre válaszokat találjunk, terveket kovácsoljunk, vagy a már meglévő terveinket felülvizsgáljuk a coaching szemléletével és kreatív eszközeivel, P. Kovács Veronika coach és kommunikációs szakértő társaságában.

 

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

„Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja melyik kikötőbe tart.”

A 3.5 órás interaktív workshop célja, hogy a résztvevők számára támogatást nyújtson abban, hogy az idei év szakmai és személyes életük legértékesebb éve legyen! A coaching eszközeivel a résztvevők tudatosítják éves céljaikat, azt, hogy honnan hová szeretnének eljutni személyes- és szakmai életükben. Átfogó képet kapnak a megfogalmazott céljaik mögötti motivációkról, valamint a célok eléréséhez szükséges lépésekről, és a megvalósítás érdekében szükséges dilemmákról, döntésekről .

Néhány szóban a coachingról

A coaching az emberekkel való bánásmód egyik formája és egyben egy szakma is, amelynek célja az, hogy arra inspirálja az egyént, hogy a benne rejlő szakmai és személyes potenciál maximumát kibontakoztasssa.

A coach szó a magyar eredetű kocsi szóból származik, amely a 16. században épült be több európai nyelvbe, így az angolba is a Kocs községben gyártott könnyű lovaskocsi népszerűségének köszönhetően. A kocsival valahonnan valahová eljuthatunk. Erre a metaforára építve a 19. század elején Oxfordban már coach-nak nevezték azokat a tanárokat, akik szinte a „hátukon cipelve” készítették fel a diákokat a vizsgára. A 19. század második felétől kezdik el használni a szót sportedző értelemben. A sport világából terjed át az üzleti életbe az 1970-es évek első felében Timothy Galway és Sir John Whitmore úttörű munkásságának eredményeképpen.

Praktikus tudnivalók

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft, egy alkalomra szóló napidíj vásárlására esetén 3.500 Ft.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy +36 30 938 89 33-es telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.