Párbeszéd egy mélyebb tudással a Tarot segítségével – Budapest

2016. május 7-től ismét sok szeretettel várunk egy 30 órás elméleti és gyakorlati bevezetőre a Tarot világába, melyen megismerheted a Nagy és a Kis Árkánumok jelentését, a jelképek és színek szimbolikáját, kirakási módszereket és értelmezéseket. Elsajátíthatod, hogy hogyan használd a kártyát a lelki fejlődésed érdekében.

A Clarity Szellemi Akadémia által oktatott Tarot tanfolyam a felnőttoktatási rendszerben engedélyezett D-típusú képzési program (engedély száma: E-000985/2014/D008), melyről sikeres vizsga letétele után tanúsítvány állítunk ki.

A Tarot önismereti út és az ezoterikus tanítások – asztrológia, kabala, alkímia – demonstrációs eszköze. Beavatási út az egyiptomi főpapok idején, ahogy ez a piramisok falain máig fent maradt.

A Tarot a világegyetem képe, mely magában foglalja a múltat, jelent és jövőt, segít az öntudatosodás bizonyos szintjére jutni. Jung is elismeréssel nyilatkozott, sőt előadásokat is tartott a Tarot kártya, mint önismeretet segítő eszközéről. Segítségével az egyén pszichológiai, szellemi, fizikai, állapotáról kapunk képet.

A Tarot lapjai az élet útján a legjobb barátunkká válnak, kétségek idején bizakodást, reményt nyújtanak, de egyszersmind szembesítenek a valósággal, hogy rávezessenek az útra, a mi saját utunkra, mely meglepetésekkel van teli. Életünk végső értelmét, célját nyilván csak halálunkkor fogjuk pontosan megérteni, de addig is az a dolgunk, hogy fejlődjünk, és a lehető legjobban teljesítsük a feladatunkat, hogy azok legyünk, akik vagyunk!

Időnként megállunk és eltöprengünk tévedéseinken és előítéleteinken. A Tarot vezető ehhez, segít megérteni a megtorpanásainkat, választ ad a kérdéseinkre, mivel meglehetősen konkrét, keveset lehet belemagyarázni. Csodálatos eszköz, mely segít, hogy jobban irányítsuk életünket, jobban megértsük önmagunkat, a világot és a benne élő lényeket.

A Tarot, a numerológia és az alkímiai szimbólumok egyre mélyebb ismeretén keresztül megismerhetjük az összefüggéseket, használhatjuk az energiákat, gyógyíthatunk, meditálhatunk.

 

A csoportos foglalkozást tartja: Rigó Katalin

 

Időpont: 2016. május 7 – 8. és május 28 – 29.

Vizsga: 2016. június 3.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Budapest, Böszörményi út 22. „A” épület III. emelet 319-es szoba

 

Jelentkezési határidő: 2016. április 30.

Jelentkezésed a részvételi díj befizetésével aktivizálódik.

 

További információ és jelentkezés: Szűcs Angéla

Email: szucs.angela@clarityakademia.hu

Telefon: +36 30 938 89 33

Kövess minket Facebook-on: Clarity Szellemi Akadémia