Clarity Club – további részletek hamarosan!

2018-ban is folytatódik Clarity Club sorozatunk, amelynek keretében hasznos és gyakorlati információk birtokába kerülhetsz életed számos területéhez kapcsolódóan. Szakembereink előadásai, elméleti és gyakorlati képzései során teljesebb lehet a megértésed munkád, családi kapcsolataid, fizikai és lelki egészséged, párkapcsolatod terén.

Ha még nem tudod, mi az a Clarity Club, mivel foglalkozunk, miből áll egy ilyen alkalom, akkor olvass rólunk többet a kattintás után! Az általános leírás mellett szakembereink gondolatait, és Clubunk látogatóinak véleményét is megtalálod.

Többet szeretnék tudni a Clarity Clubról >>

A 2018. február 14-i Clarity Club részletes programját hamarosan megjelenítjük itt és kommunikációs csatornáinkon.* Annak érdekében, hogy az elsők között légy, akik értesítést kaphatnak új Clarity Clubjainkról és programjainkról, iratkozz fel hírlevelünkre a weboldal aljában található mezők kitöltésével.

*Felhívjuk szíves figyelmedet arra, hogy a változtatás jogát a programok helyszínét időpontját és témáját illetően mindenkoron fenntartjuk! Amennyiben a jelen programban változás áll be, azt itt, a program oldalán és kommunikációs felületeinken (Facebook oldal, hírlevél, stb.) közzétesszük. A változásokkal kapcsoltban a jelentkezes@clarityakademia.hu email címen tudsz velünk egyeztetni.Időpont(ok)

2018. 02. 14. 18:00 - 21:30

Helyszín

1056 Budapest, Váci utca 47. - a portán kapsz eligazítást a termet illetően

Foglalkozástartó

Rigó Katalin

Rigó Katalin

életvezetési tanácsadó, spirituális gyógyító

Ár

5.000 Ft/alkalom. Az 5 alkalmas bérlet CSAK 20.000 Ft!
Készpénzes fizetés a helyszínen

Jelentkezési és lemondási feltételek

Kérünk, hogy amennyiben meggondoltad magad és mégsem tudsz részt venni rendezvényünkön, akkor legkésőbb 48 órával előtte jelezd ezt felénk a jelentkezes@clarityakademia.hu email címen