Karácsonyváró Luca-napi Clarity Club

Magyarországon és sok a világ más pontján számos hagyomány alakult ki az év végéhez, a téli napfordulóhoz kapcsolódóan. A nappalok rövidülése, a fény hiánya figyelmünket a misztikum és misztérium, saját mélységeink felé fordítja. Luca-nap alkalmából megrendezésre kerülő Clarity Clubunkat ennek a jelenségnek szenteljük idén is!

Luca napjához kapcsolódva számos jellegzetes népi hagyomány alakult ki, találkozunk a hátborzongató természetfeletti megismerésének igényével és a könnyed, vidám játékok izgalmas elegyével is. A számos szokás között az élet minden területére vonatkozóan találunk megfelelőt, kezdve a terményjóslatoktól az időjárás előrejelzésen át a szerelmi és halállal kapcsolatos jövendölésekig.

Nem ismered még a Clarity Club esemény sorozatot? Ide kattintva bővebben is olvashatsz róla, és megismerheted szakembereink, illetve a clubot látogatók személyes élményeit, gondolatait!

Többet szeretnék tudni a Clarity Clubról >>

Luca napi Clarity Club

Clarity Club a saját belső fényünk jegyében – a Luca-nap hozza el nekünk!

A Lucát követő időszak a fény eljövetelének várásáról szól az adventi időszak keretén belül. A keresztény misztériumban ez egyfajta tisztulást jelent, egyben rituális és valós készülődést az év végére.

Öltöztessük hát díszbe szívünket ezen a napon, és tegyünk egy rövid belső utazást!

Luca-napi Clarity Clubunkba várunk téged és minden kedves érdeklődőt szeretettel. Kötetlen és kötött beszélgetésekkel, előadásokkal és izgalmas játékokkal tarkított estünk célja az év végi emelkedett hangulat, készülődés előkészítése. Az este folyamán előad a Clarity Szellemi Akadémia alapítója, Rigó Katalin és szakembereink is.

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy amennyiben szeretnél jönni, azt jelezd a +36 30 938 89 33-es telefonszámon, a jelentkezes@clarityakademia.hu email címen vagy a Jelentkezem gombra kattintva tudsz regisztrálni. Ennek fontos szerepe van a játékok, tea és süti mennyisége miatt.Időpont(ok)

2017. 12. 13. 18:00 - 21:30

Helyszín

1056 Budapest, Váci utca 47. - a portán kapsz eligazítást a termet illetően

Foglalkozástartó

Rigó Katalin

Rigó Katalin

életvezetési tanácsadó, spirituális gyógyító

Ár

A Luca napi Clarity Club minden résztvevő számára INGYENES!

Jelentkezési és lemondási feltételek

Jelentkezési határidő: 2017. december 12. 18:00 Kérünk, hogy amennyiben meggondoltad magad és mégsem tudsz részt venni rendezvényünkön, akkor legkésőbb 24 órával előtte jelezd ezt felénk a jelentkezes@clarityakademia.hu email címen