Önismereti utazás a görög szigeteken

 

 

Szó szerint új ciklus kezdődik a mitológiai görög utak történetében: nemcsak a helyszín, de a táborok tematikája is megújul. Az idei évtől kezdődően a munka világa, a munka területén történő önmegvalósításunk, személyes szenvedélyünk követése kerül a középpontba.

Miről is szól az idei tábor? Kezdjük ott a kérdés megválaszolását, ahol a nyári táborunk ér majd véget:

A párkapcsolattal, személyes fejlődésünkkel foglalkozó táborokban eljutottunk a házasság gondolatáig, egy olyan házasságig, ahol önállóan, kapcsolat nélkül is meg merem mutatni magam.

A legfontosabb fejlődés tehát a MIÉRTEK esetében történt: MIÉRT vagyunk együtt? Nem azért, mert nem tudok egyedül élni, hanem azért, mert nem akarok egyedül élni!

Ez azt jelenti, hogy önállóan is meg tudom mutatni és valósítani magam: fel merem vállalni az utamat, az engem éltető szenvedélyt, a hivatásomat és a feladataimat a mindennapokban, és nem a másiktól várom a megoldást! Erről szól ez az utazás: önmagad megvalósításáról a munkád, a hivatásod területén. 

Miben vagyok önálló? Miben várom mástól a megoldást? Hogyan valósítom meg magamat a munkahelyi életben és a mindennapokban? Ez a megvalósítás a párkapcsolatomra is kihat. Mit vállalok be a kapcsolatért és mit várok a páromtól?

Az utazás során megismerkedünk a kapcsolódó mitológiai történetekkel, dolgozunk az archetípusokkal, ám a XXI. század megfelelő hozzáállása és robbanékonysága is nagyon fontos szerepet kap: az ősit vetítjük ki a jelenre, hogy a lehető legütőképesebbek lehessünk, a mindfulness és a coaching módszereinek segítségével. Csoportos foglalkozások, egyéni feladatok megvalósítása, előadások, felfedezések, ellazulás, tánc és a görög szigetvilág, ez vár ránk az úton!

 

 Időpont(ok)

2018. 09. 14. 10:00 - 09. 22. 12:00

Helyszín

Crete, Greece island

Foglalkozástartó

Rigó Katalin

Rigó Katalin

életvezetési tanácsadó, spirituális gyógyító

Ár

Please, find this information in your confirmation email.

Jelentkezési és lemondási feltételek

Részletek hamarosan.