Őszi tábor a Clarity Szellemi Akadémiával

Ha november első hétvégéje, akkor jó szokás szerint a Clarity Szellemi Akadémia PERSZEPHONÉ női tábora!

November elsejével veszi kezdetét Perszephoné időszaka, ami nagyszerű lehetőséget kínál a tudatalattiban történő utazásra. A tél lehetőséget kínál saját helyzetünk megértésére, átlátására, ahogy arra is, hogy hibáinkból tanulhassunk, és felelősséget vállalhassunk élethelyzeteinkért.

Ez a tábor segít irányba állítani minket, felkészít az alászállásra, erőt ad hozzá. Perszephoné időszaka kiváló lehetőség az önismeretre, ne szalasszuk el! Perszephoné csak akkor válik igazi nővé, ha „evett a gránátalmából”, vagyis hajlandó követni a saját a saját sorsát! A magok megevése azt jelenti, hogy visszatér az alvilágból, de már nem áldozatként, hanem sorsát elfogadó, felelős nőként.

Őszi tábor a Clarity Szellemi Akadémián

Gyere el te is a Clarity Szellemi Akadémia táborába, és találkozz bátran önmagaddal!

Magyarország csodálatos tájain barangolunk együtt, feladatokkal, sok nevetéssel, jó étkekkel merülünk önmagunkba, fedezzük fel csodálatos belső tájainkat, méltó módon ünnepelve meg önmagunkat! Az úton Rigó Katalin, a Clarity Szellemi Akadémia alapítója vezet, segít minket. A jó társaság, az önismeret és a felszabadultság garantált! Melegítsünk együtt a téli időszakra!

Kedves Férfiak, megértéseteket kérjük, őszi táborunk csak nőknek szól, várunk azonban nyári táborunkba és görög utunkra is!

További információkért, kérlek, figyeld honlapunkat, iratkozz fel hírlevelünkre, hamarosan jelentkezünk!*

A változás jogát fenntartjuk! Kérünk téged, hogy részletes információkért vedd fel velünk a kapcsolatot a jelentkezes@clartiyakademia.hu email címen vagy a +36 30 413 32 89 -as telefonszámon. Annak érdekében, hogy programjainkról és táborainkról a legfrissebb információt kaphasd a leghamarabb, iratkozz fel hírlevelünkre az oldal aljában.

 Időpont(ok)

2018. 11. 02. 10:00 - 11. 04. 12:00

Helyszín

Magyarország

Foglalkozástartó

Rigó Katalin

Rigó Katalin

életvezetési tanácsadó, spirituális gyógyító

Ár

A jelentkezésedet visszaigazoló levélben szerepel ez az információ.

Jelentkezési és lemondási feltételek

Meggondoltad magad? Semmi probléma, a tanfolyam kezdete előtt bármikor dönthetsz úgy, hogy mégsem veszel részt. Sajnáljuk, hogy nem tartasz velünk, viszont mi a jelentkezésed óta fárdhatatlanul dolgozunk a színfalak mögött, hogy szuper tanfolyamot biztosítsunk. Ezért tandíjat nem áll módunkban visszatéríteni, viszont a befizetett összeg 40%-át jóváírjuk neked egy ajándékutalványon. Ez a kiállítástól számított 6 hónapig érvényes egy következő csoportos foglalkozásunkra.