Rólunk

Kik vagyunk mi és mi a Clarity Szellemi Akadémia?

Álljon itt néhány szám, mely a Clarity Szellemi Akadémiát fémjelzi ebben a pillanatban. A kezdet: 2015. március 20-a, az ünnepélyes megnyitó*.

Azóta eltelt idő: kérlek, látogatásod napjának megfelelően végezd el a számítást.

Clarity Szellemi Akadémia számokban

*Figyelem, a számokat folyamatosan frissítjük, ha kihagytunk volna valamit, szólj!

1644 órát töltöttünk együtt Magyarország csodálatos tájain önismereti táborainkban, nevetéssel, önmagunkra hangolódással, tüzeskedéssel. Jókat ettünk és ittunk, figyeltünk egymásra, élveztük a tájat, legyen az külső vagy belső. És rengeteget jegyzeteltünk!

209 órát töltöttünk el tanfolyamokon, tollunk meg nem állt a papíron, ellenkeztünk és beláttunk, gazdagabbak lettünk.

20 órát szántunk eddig önmagunkra és egymásra a Clarity Clubbal: megterveztük idei évünket, készültünk karácsonyra, tartottunk Luca napot, szépültünk és épültünk: szerda estére kiszakadtunk a munkahét forgatagából.

Brüsszel

Kati 48708 km-t repült, hogy veletek lehessen. 270 órát töltöttünk együtt egyéni tanácsadáson, meditáltunk, táboroztunk, tanultunk!

London

Kati 61272 km-t repült, hogy veletek lehessen, hogy 216 órát tölthessünk egy egyéni tanácsadáson, hogy meditálhassunk, tanulhassunk, közeledhessünk önmagunkhoz!

Kati összesen 110880-km-t repült, hogy veletek lehessen, London és Brüsszel!

A két év alatt körülbelül 2526 órát töltöttünk együtt egyéni tanácsadáson!

Megittunk legalább 1010 liter vizet!

624 órát töltöttünk együtt Görögország különböző pontjain! 13190 km-t repültünk, 600 km-t autóztunk jó zenéket hallgatva, 1680 km-t hajóztunk viharban és szélcsendben, félve és nevetve, számtalan cukkinigolyót ettünk meg, és még többet nevettünk!*

*Figyelem, a számok a valóságon alapulnak, kérjük, amennyiben pontosabb számítással rendelkezel, jelezd felénk!