Stílus a mindennapokban – Clarity Club Strasinski Zsuzsannával

A március 22-i Clarity Club-on Strasinski Zsuzsanna, stílus tanácsadó segítségével lettünk naprakészek az idei tavaszi-nyári trendekkel.

Clarity Club – fókuszban az öltöködés

A program első felében az általános öltözködési szokásainkról beszéltünk, arról, hogy hogyan viszonyulunk a különböző színekhez, formákhoz, kiegészítőkhöz. Milyen időszakokat különböztetünk meg öltözködési stílusainkban, mikor milyen színek dominálnak és kötődnek-e különböző évszakokhoz?

Stílusunk, illetve ruhatárunk frissítéséhez ötleteket szerezhettünk a számtalan divatlapból, melyeket Zsuzsi hozott nekünk. A magazinokból olyan képeket választottunk, amelyeken valami megfogott minket, legyen az szín, anyag, ruhaösszeállítás, fazon, kiegészítő, vagy akármi más.

Színek és hangulat – hozzád mi passzol éppen?

A workshop második felében egy rövid teszt segítségével megállapíthattuk, hogy jelenlegi hangulatunk melyik színben, vagy színekben tükröződik leginkább. Illetve egy táblázat segítségével alkatunkat is beazonosíthattuk.

A rengeteg színes textilkendő segítségével pedig mindenki kiválaszthatta azokat a színeket amelyeket leginkább használni szeret, vagy amivel bővíteni szeretné a ruhatárát.

A bátrabb jelentkezők pedig egy rövid személyre szabott stílus elemzésen is részt vehettek, így ajánlásokat kaptak arra, hogy milyen típusú és színű ruhák illenek leginkább hozzájuk.

A workshop segítségével betekintést kaptunk az aktuális trendekbe, így mindenki stílusának, alkatának és elvárásainak megfelelő ruhadarabot könnyedén be tudja illeszteni a gardróbjába!

Jó vásárlást kívánunk hölgyek!