Számmisztika

Mindannyian kíváncsiak vagyunk sorsunk előrejelzésére, párkapcsolatunk, üzleti dolgaink alakulására, kimenetelére, környezetünk jellemrajzára. Ha ismerjük az elénk gördülő akadályokat, nehézségeket, akkor ki tudjuk kerülni és pozitív irányba terelhetjük az életünk folyamát. Hogyan segíthet mindezekben a számmisztika?

Számmisztika – előrejelzés és mélyebb ismeret

Püthagorasz szerint minden dolog lényegét, a jelenségek mögött rejlő magasabb eszméket jelenti. Voltak idők, amikor Isten gondolatának tekintették. A számmisztika ősi divinációs eszköz, amely egyiptomi, indiai, perzsa, múlttal rendelkezik. Jung szerint a tudatalatti mély pszichológiája. Lényegét tekintve megértéséhez szükséges, hogy nem kitalált, hanem felismert jelentésről van szó.

Számmisztika a Clarity Szellemi Akadémián

A Clarity Szellemi Akadémia célja, hogy olyan gyakorlati ismeretekkel gazdagítsa a tanfolyamain résztvevőket, amelyek segítségével felfedezhetik a mindennapokban rejlő mélyebb szintű összefüggéseket és ezt a tudást sikeresen tudják alkalmazni életük számos területén, legyen szó családról, párkapcsolatról, szakmai életről.

Ha úgy érzed, itt az ideje, hogy életed kormányosává válj, ha szeretnéd megismerni saját magadat és a környezetedet, akkor csatlakozz soron következő számmisztika tanfolyamainkhoz, vegyél részt ízelítő délutáni összejöveteleinken és mélyítsd el a kapcsolatot önmagaddal, a benned rejlő tudással.

Előadónk

Rigó Katalin, a számmisztika avatott szakértője, a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója és vezetője. Számos önismereti rendszert sajátított el, amely alapján felépítette és sikeresen alkalmazza saját módszertanát. Hatékony segítséget nyújt számos érdeklődőnek csoportban és egyéni alkalmakon is, kíséri őket útjukon a teljesebb megértés és a boldogabb élet felé.

Számmisztika a Clarity Szellemi Akadémián

Számmisztika tanfolyamaink során

  • Megismerkedhetsz a számmisztika alapjaival, az egymásra épülő tréningek során pedig eljuthatsz a mélyebb szintű összefüggések megismeréséig.
  • Kis csoportokban dolgozunk, ahol kellő figyelemben részesülhetsz, és minden segítséget megkapsz a megértéshez.
  • Személyre szabott információkat kaphatsz az eltervezett tudásanyag átadása mellett.
  • Részévé válhatsz egy szuper közösségnek, amely tagjaival a tanfolyamot követően is tarthatod a kapcsolatot, találkozhatsz velük további rendezvényeinken is (Luca nap, adventi készülődés, húsvéti ünnepség, Clarity Club, stb.).
  • Lehetőséged nyílik a megszerzett tudás ismétlésére, ismereteid elmélyítésére, mégpedig kedvezményesen! Ha úgy érzed, még egyszer részt szeretnél venni ugyanazon a tanfolyamon, akkor ezt jelentős árkedvezménnyel teheted meg!

Gyakorlati segítség az élet összes területén

A számmisztika az önismeret jelentős állomása lehet. Ha utad során eljutottál hozzánk és életed mélyebb összefüggéseit keresed, akkor azon kevés bátrak közé tartozol, akik készek életútjuk, hibáik, eredményeik tanulmányozására és arra, hogy sorsuk irányítását tudatosan a kezükbe vegyék.

Ezáltal pedig rendkívüli felismerésekre tehetsz szert, ami nagyban megkönnyítheti a mindennapok megélését, a tapasztalatok előnnyé kovácsolását.

A számmisztika segíthet a vállalkozásban, a munka és a munkahely megválasztásában, pályaválasztásban, párkapcsolatban, gyermeknevelésben, és rámutat az egészségünkben történő változásra is. Hozzájárul a döntések gyorsabb és bölcsebb meghozatalához.

Szeretettel várunk a közös utazásra, melyben megkíséreljük saját sorsunkat jobb irányba fordítani az ember és a számok misztikus kapcsolatán keresztül!

 

Legfrissebb bejegyzések a témában


Ahova jó tartozni és hazajárni!

Nagy örömünkre szolgál bemutatni nektek Agatha Seymour írását, aki megtisztelt bennünket és részt vett a Clarity Club első találkozóján.

A 3 hetente szerda esténként megrendezésre kerülő Clarity Club összejövetelein szakembereink és vendég előadók tartanak előadást szellemről ...Bővebben »

Jövőteremtés a számmisztika lehetőségeivel

Rigó Katalin, a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója január 18. szerdán nyitja meg a Clarity Club sorozatot előadásával. Témájának címe: “Mit hoz nekünk a 2017-es év?” A 3,5 órás alkalom során a számmisztika és a TAROT ...Bővebben »