Szerelem, Nyár, Tűz, Szenvedély – Istenek és Istennők Tábor

Ezen a nyáron is vár téged Clarity Istenek és Istennők Tábor, fedezd fel te is magadban a Tüzet, a Szerelmet és a Szenvedélyt!

Az idei év újdonsága, hogy már a pasidat/férjedet/párodat sem kell otthon hagynod: a női természet jobb megértésével, saját intuíciód megismerésével és használatával, valamint kikapcsolódási lehetőséggel várjuk a férfiakat. Szóljon ez a nyár a párkapcsolatról, élesszük fel közösen a Szenvedély tüzét, Aphrodité segítségével!

Aphrodité, a Tűz Úrnője

A nyári napfordulót követően a nappalok hosszabbak, az éjszakák rövidebbek. A Tűz úrnője van jelen: teremtő erejével és a szenvedély lángra lobbantásával. A természet rendje szerint a tűz ereje kibontja az illatos, ezerszínű virágokat, a méhek, pillangók és a rovarok hada pedig beporozza őket. A termékenységről, a szexualitásról, a szerelemről, a csábításról és a nyitásról szól minden, de nem csak a természetben, hanem a szívünkben is. Ez az időszak a Szerető Istennő, Aphrodité időszaka.
Aphrodité: „A leggyakoribb jelző az «arany», amit a görögök az istennővel társítottak. Ez annyit jelentett: «szép». Aphrodité jelvényei az enyelgő galamb, a szépségéről és páros életéről híres hattyú; a virág – kivált rózsa – a szerelmesek hagyományos ajándéka és jelkép–virága, édes gyümölcsök.” (Jean Shinoda Bolen: Bennünk élő Istennők)

A nyár a kiterjedés ideje, a nyár érleli meg a termést. Egyben a szerető időszaka is, amely az anyaság lehetőségét teremti meg. A tűz energiája megjelenik a házi tűzhely lángjában, melegében is. Az összetartozás, a táplálás, a család szimbóluma, amit ősidők óta a Nők őriztek.

„Szeret, nem szeret? Szeretem, nem szeretem? Menjek, maradjak?”

Az időszak fókuszába így a kapcsolatok kerülnek: Egyenrangú félként élni meg a kapcsolatokat, legyen szó párkapcsolatról vagy emberi kapcsolatokról. A kapcsolatban tiszteld a másságot, hiszen ez fenntartja az érzelmi töltést, így fennmarad a vonzás és a vonzódás is, nem csak a „barátok leszünk”.

„Csak az után a Nő után lehet vágyakozni aki, nincs mindig jelen, és nem akar mindig együtt lenni.”

Már hagyománynak számító nyári táborunk alatt az istennői minőségeken keresztül fogunk elmélyedni ezekben és ehhez hasonló kérdésekben, a tábor célja a kérdések minél mélyebb megválaszolása.
Sok gyakorlat, meditáció, és a divinációs eszközök segítik az elmélyülést, az önfelfedezést. Célunk látni, hogy ma ki vagyok, hol tartok, vagy csak egyszerűen megnyugodni, leengedni, kikapcsolni.

A tábor munka önmagunkon és egyben nyári kikapcsolódás, töltekezés. Mindezt, sok nevetés vidámság, kirándulás, fürdés, jó evések és a vidám beszélgetések közepette.
Tapasztaljunk meg együtt augusztus 2-6 között, új helyszínen!

Szeretettel várlak Benneteket,
Rigó Katalin

 

További információ és jelentkezés: Strasinski Zsuzsanna, kapcsolattartó
Email: jelentkezes@clarityakademia.hu
Mobil: +36 30 938 89 33
Website: http://hu.clarityakademia.hu/
Facebook: https://www.facebook.com/clarityakademia/