Táborok a Clarity Szellemi Akadémia szervezésében

Csak a gyerekeknek jár a tábor? Mi itt, a Clarity Szellemi Akadémián ebben egyáltalán nem vagyunk biztosak! 

Régóta közismert, hogy sokkal hatékonyabban tudunk elmerülni valamilyen ismeretben, ha kiszakadunk mindennapi rutinunkból és környezetünkből. Tették ezt kőkorszaki elődeink is az élet körforgásához kapcsolódó szertartásaik során (ahogy azt férfivá vagy nővé avatási rituálék tradíciójában láthatjuk). Ez az igény a mai, modern környezetben is megfigyelhető, többek között a céges csapatépítő hétvégék vagy az irodától távoli, ötletelést elősegítő alkalmak formájában.

„Alapvetően azért járok Kati táboraiba, mert bármilyen negatív vagy megrázó dolog történjen is az életemben, vagy épp érezzem úgy, hogy összecsapnak a fejem fölött a hullámok; a táborban egészen biztos, hogy mindig megnyugszom. Tulajdonképpen pihenni megyek, feltöltődni.” Bettina, táboraink visszajáró látogatója.

Clarity Szellemi Akadémia tábor

Clarity Szellemi Akadémia tábor – hasznos idő számodra, önmagadért

A tábor olyan tanulási és önfejlesztési lehetőség, amely során elvonulhatsz a mindennapok zajától és arra koncentrálhatsz, ami a legfontosabb: saját magadra!

Kiemelt figyelmet kapsz te magad és a téma is, amivel foglalkozni szeretnél. Az információátadás nagyon hatékony, te mégis könnyeden töltheted el a tábori napokat egy vidám, jól együtt muzsikáló csapatban.

A táborokat segítő és szeretetteljes légkörben Rigó Katalin, a Clarity Szellemi Akadémia alapítója vezeti.

Mit kaphatsz a táborainkban?

A Clarity Szellemi Akadémia filozófiája értelmében a tábor tematikáján belül az Akadémiát szimbolizáló gyémánt mindegyik alappillérrel foglalkozunk. Így a gyakorlatokban és foglalkozásokban megjelennek:

  • a szellem&lélek aspektusai,
  • segítségül hívjuk a kreativitásunkat,
  • feltárjuk életünk egészséggel kapcsolatos összefüggéseit,
  • mindezt kontextusba helyezzük a karrierünk tekintetében,
  • tanulási, fejlődési, változási lehetőséget, hogy ezzel hathass a személyes és munkahelyi környezetedben!

Kedves Látogató! Csemegézz kedvedre soron következő táborainkból, olvasd el résztvevőink beszámolóit korábbi táborainkról, és ha további kérdéseid vannak vagy kedvet kaptál egy Clarity táborra, lépj velünk kapcsolatba!

 

Tanulj, fejlődj, változz, hogy hathass!

Szeretettel vár téged,

Rigó Katalin és a Clarity Szellemi Akadémia csapata

Legfrissebb bejegyzések a témában


Zsiráfkodni járok a Clarity táboraiba!

Bettina beszámolója a májusi női táborról

Alapvetően azért járok Kati táboraiba, mert bármilyen negatív vagy megrázó dolog történjen is az életemben, vagy épp érezzem úgy, hogy összecsapnak a fejem fölött a hullámok; a táborban egészen ...Bővebben »