Tarot Elemzés

A Tarot önismereti út és az ezoterikus tanítások – asztrológia, kabala, alkímia – demonstrációs eszköze. Beavatási út az egyiptomi főpapok idején, ahogy ez a piramisok falain máig fent maradt.

A Tarot a világegyetem képe, mely magában foglalja a múltat, jelent és jövőt, segít az öntudatosodás bizonyos szintjére jutni. Jung is elismeréssel nyilatkozott, sőt előadásokat is tartott a Tarot kártya, mint önismeretet segítő eszközéről. Segítségével az egyén pszichológiai, szellemi, fizikai, állapotáról kapunk képet.

A Tarot lapjai az élet útján a legjobb barátunkká válnak, kétségek idején bizakodást, reményt nyújtanak, de egyszersmind szembesítenek a valósággal, hogy rávezessenek az útra, a mi saját utunkra, mely meglepetésekkel van teli. Életünk végső értelmét, célját nyilván csak halálunkkor fogjuk pontosan megérteni, de addig is az a dolgunk, hogy fejlődjünk, és a lehető legjobban teljesítsük a feladatunkat, hogy azok legyünk, akik vagyunk!

Időnként megállunk és eltöprengünk tévedéseinken és előítéleteinken. A Tarot vezető ehhez, segít megérteni a megtorpanásainkat, választ ad a kérdéseinkre, mivel meglehetősen konkrét, keveset lehet belemagyarázni. Csodálatos eszköz, mely segít, hogy jobban irányítsuk életünket, jobban megértsük önmagunkat, a világot és a benne élő lényeket.

A Tarot, a numerológia és az alkímiai szimbólumok egyre mélyebb ismeretén keresztül megismerhetjük az összefüggéseket, használhatjuk az energiákat, gyógyíthatunk, meditálhatunk.

Az egyéni konzultációt tartja: Rigó Katalin

 

 

További információ és jelentkezés:

Budapest: Rigó Katalin – rigo.katalin.clarityakademia.hu – +36307484199

London: Morvay Eszter – eszter.morvay@clarityacademy.eu – +447944615224

Brüsszel: Schvarcz Éva – eva.scvarcz@clarityacademy.eu – +32471961151

 

Like-old Facebook oldalunkat!