Tarot

A Tarot önismereti út, valamint az ezoterikus tanítások – asztrológia, Kabbala, alkímia – demonstrációs eszköze. Az egyiptomi főpapok idején beavatási út, ahogy ez a piramisok falain máig fennmaradt.

A Tarot a világegyetem képe, mely magába foglalja a múltat, a jelent és a jövőt, segít az öntudatosodás bizonyos szintjére jutni. Jung is elismeréssel nyilatkozott róla, sőt előadásokat is tartott a Tarot kártyáról, mint az önismeretet előmozdító kiváló eszközről. Segítségével az egyén pszichológiai, szellemi, fizikai, állapotáról kapunk képet. Önismereti eszközként használva önmagunkba enged betekintést.

Tarot a Clarity Szellemi Akadémián

A Clarity Szellemi Akadémia célja az, hogy a Tarot nyújtotta tudást mindenki számára érthetővé és elérhetővé tegye. Éppen ezért létrehoztunk egy olyan, elméleti és gyakorlati alapokon nyugvó képzési rendszert, amely nyitott minden érdeklődő számára.

Csatlakozz Te is soron következő tanfolyamainkhoz és szerezz a mindennapokban is sikeresen alkalmazható ismereteket!

Előadónk

Rigó Katalin, a Tarot avatott szakértője, a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója, vezetője. Célja a számos önismereti rendszerből felépített módszertanával az, hogy a hozzá fordulókat, érdeklődőket segítse önismereti útjuk során, amelynek végcélja lehet egy teljesebb és boldogabb élet, kiegyensúlyozott kapcsolatokkal és sikeres szakmai tevékenységgel.

Amit kínálunk Neked

  • Olyan tanfolyamokon vehetsz részt, amelyeken a Tarot alapvető megismerésétől kezdve a kirakási és értelmezési módokon át a legmélyebb szintű ismereteket is elsajátíthatod.
  • Ezek a tanfolyamok kis csoportokban zajlanak, ahol kiemelten fontos az egyéni megértés, belátás, természetesen mindenkinek a maga szintjén.
  • A tanfolyamok személyre és csoportra szabottak: a tervbe vett anyagot természetesen átvesszük, de a hangsúly, a bemutatás módja és fókusza mindig az adott csoportból következik.
  • A tanfolyami közösség azonban nem ér véget a kurzussal: jellemző, hogy hallgatóink visszajárnak, találkozunk a táborokban, az ünnepekre felkészülő női esteken (Luca nap, adventi készülődés, húsvéti ünnepség, stb.).
  • A további fejlődés és tudásod elmélyítésének érdekében ismétlésre is van lehetőséged: a tanfolyamot korábban elvégzők kedvezményes áron járhatnak vissza a további alkalmakra.

Tarot - párbeszéd egy mélyebb tudással

Tarot-val az önismeretért – légy az, aki valójában vagy!

A Tarot lapjai a legjobb barátoddá válhatnak életed során, kétségek idején bizakodást, reményt nyújtanak, ugyanakkor a valósággal is szembesítenek, hogy rávezessenek az útra, a te saját utadra, mely meglepetésekkel és fordulatokkal teli.

Életünk végső értelmét, célját nyílván csak halálunkkor fogjuk pontosan megérteni, de addig is feladatunk, dolgunk, hogy folyamatosan fejlődjünk, és a lehető legjobban megismerjük feladatunkat, hogy aztán a legteljesebben betölthessük hivatásunkat, és azzá lehessünk, akik valójában vagyunk!

Eszköz a tudatos jövőkép teremtésben

Természetes, hogy időnként megállunk, számot vetünk az eddig történtekkel, illetve eltervezzük az utunk következő szakaszát. Ilyenkor leltárt készítünk korábbi döntéseinkről, tapasztalatainkról és ezek alapján próbálunk meg a „jövőbe látni”.

A Tarot hatékony segítséget nyújthat Neked is a belátásban, áttekintésben. Segít megérteni megtorpanásaidat, választ ad kérdéseidre, és mivel meglehetősen konkrét, keveset lehet belemagyarázni. Rendszeres használatával megismerheted, milyen is vagy valójában, mit is szeretnél a hivatásos vagy magánéletedben. Ezáltal segít a sikeres jövőkép teremtésben, és abban, hogy jobban megértsd önmagadat és a téged körülvevő  világot.

A Tarot a szimbólumok útja

A Tarot képeken keresztül kommunikál: a számmisztikai és az alkímiai szimbólumok egyre mélyebb tudásán keresztül megismerhetjük az összefüggéseket, használhatjuk az energiákat, gyógyíthatunk, meditálhatunk. Felhasználása tehát nem korlátozódik egyetlen területre, éppen ellenkezőleg: legyezőszerűen nyílik szét és válik egyre komplexebbé az őt tanulmányozó számára.

Tekintsd meg soron következő Tarot tanfolyamainkat, jelentkezz és fedezd fel a saját magadban rejlő mélyebb tudást!

Legfrissebb bejegyzések a témában


Ahova jó tartozni és hazajárni!

Nagy örömünkre szolgál bemutatni nektek Agatha Seymour írását, aki megtisztelt bennünket és részt vett a Clarity Club első találkozóján.

A 3 hetente szerda esténként megrendezésre kerülő Clarity Club összejövetelein szakembereink és vendég előadók tartanak előadást szellemről ...Bővebben »

Jövőteremtés a TAROT lehetőségeivel

Már csak pár nap, és indul a Clarity Club sorozatunk!

Rigó Katalin, a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója január 18. szerdán nyitja meg program sorozatunkat előadásával. Témájának címe: “Mit hoz nekünk a 2017-es év?” A 3,5 ...Bővebben »

Jövőteremtés a számmisztika lehetőségeivel

Rigó Katalin, a Clarity Szellemi Akadémia megálmodója január 18. szerdán nyitja meg a Clarity Club sorozatot előadásával. Témájának címe: “Mit hoz nekünk a 2017-es év?” A 3,5 órás alkalom során a számmisztika és a TAROT ...Bővebben »