Tavasz, megújulás, színek, frissesség, lélegzet!

A március 22-i Clarity Club, a tavasz, a megjelenés és a megújulás jegyében fog telni. Strasinski Zsuzsanna stílus tanácsadó önismeretünket a színek, az öltözködés, a divat és a stílus perspektívájából fogja mélyíteni.

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

“Tavasz megújulás, színek, stílus divat, hogyan is viszonyulunk mindehhez? Az a szerencse, hogy a mai XI. század arról szól, hogy valósítsd meg Önmagad, nincs ez másként az öltözködés területén sem.

A divat irányt mutat, színekben, formákban, de nem szab gátat annak, hogy elővegyük a kis nő kreativitásunkat, vagányságunkat, kifinomult nőiességünket vagy ha szükség van rá mind ezt egyszerre.

Biztos vagyok abban, mindenkinek megvannak a saját korszakai, ez tükröződik az öltözködésében is. Ez függ az életkortól, épp a munkahelyi elvárásoktól és főként attól, hogy mennyire tudatos és érett a személyiség.

Témák amikkel dolgozni fogunk:

  • Hogyan a használjuk a színeket?
  • A személyiségünk és stílusunk? Épp itt és most! Merre tartunk?
  • Tavasz megújulás, kinyílás, könnyedség! Hol tartunk ebben?”

Stasinski Zsuzsanna, stílus tanácsadó

Alakítsd öltözködési stílusodat Te is tudatosan!

Praktikus tudnivalók

Időpont: 2017. március 22., 18:00-21:30 között.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft, egy alkalomra szóló napidíj vásárlására esetén 3.500 Ft.

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy a +36 30 938 89 33-as telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.