Tavaszra hangoló testi-lelki megújulás ayurvédával és jógával

A Clarity Club március 1-i estjén Döbrönte Kata hatha jóga oktató és ayurvéda tanácsadó segítségével több szintünkön is felkészülünk a tavaszra. A változatos, elméleti és gyakorlati részből is álló workshop keretében megismerkedünk az ayurvéda évszakra vonatkozó ajánlásaival, megtanuljuk a megújulásunkat segítő ászanákat és relaxálni is fogunk.

 

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebb információkat >>

Az ayurvéda máig érvényes tanácsokkal szolgál, hogyan tudunk környezetünkkel, az évszakokkal, a napszakokkal összhangban élni.

Minél inkább sikerül ezt megvalósítanunk, annál inkább érezzük, hogy a mindennapjaink gördülékenyen, könnyedén zajlanak.
A télből a tavaszba való átmenet változásokat jelent, ahogy megújul a természet, úgy kell testünket-lelkünket is felkészíteni erre a megújulásra, évszakváltásra. Így tudjuk teljes energiánk birtokában várni a tavaszi hónapokat.

A Clarity Clubban megismerkedünk az évszakok hatásával, az évszakokhoz, elsősorban a tavaszhoz kapcsolódó rítusokkal. Beszélünk a jóga és ayurvéda kapcsolatáról, a jógaászanák segítő hatásáról ebben a folyamatban. A Club alkalom második felében a tavaszhoz kapcsolódó ászana gyakorlatsort végzünk, amit relaxációval zárunk.

Gyertek, hangolódjatok velünk a tavaszra!

Praktikus tudnivalók

Időpont: 2017. március 1., 18:30-21:30 között.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft, egy alkalomra szóló napidíj vásárlására esetén 3.500 Ft.

Az ászanák gyakorlásához javasoljuk, hogy hozzál magaddal kényelmes ruhát. Átöltözésre lesz lehetőséged.

 

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy a +36 30 938 89 33-as telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.