„Útvonaltervezés” 2017-re, hogy ez az év számodra a legértékesebb legyen!

Már csak pár nap, és újra Clarity Club! Ezúttal is azt érezzük, kedves Olvasónk, hogy a program túl izgalmas ahhoz, hogy egészen február 8-ig magunkban tartsuk a témát. Ezért megosztanánk Veled pár gondolatot soron következő előadónk, P. Kovács Veronika coach és kommunikációs szakember tollából.

A Clarity Clubról itt olvashatsz további információkat, az esemény sorozat kapcsán megjelent írásokat >>

“A 3 órás  interaktív workshopp célja, hogy a résztvevők számára támogatást nyújtson abban, hogy az idei év szakmai és személyes életük legértékesebb éve legyen! A coaching eszközeivel a résztvevők tudatosítják éves céljaikat, azt, hogy honnan hová szeretnének eljutni személyes- és szakmai életükben. Átfogó képet kapnak a megfogalmazott céljaik mögötti motivációkról, valamint a  célok eléréséhez szükséges lépésekről, és a megvalósítás érdekében szükséges dilemmákról, döntésekről.”

Ha felkeltettük érdeklődésedet…

…akkor várunk sok szeretettel február 8-án 18:00-tól a Clarity Szellemi Akadémia budapesti székhelyén!

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft, egy alkalomra szóló napidíj vásárlására esetén 3.500 Ft.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy +36 30 938 89 33-es telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.

Ha pedig szeretnéd tudni, miért is egy igazi magyar büszkeség a coaching, akkor figyeld híreinket, ugyanis hamarosan megosztjuk veled ezt az információt is…