Vásárlás, az önmagunkra figyelés ünnepe

Fogadjátok szeretettel, a március 22-i Clarity Club előadója, Strasinski Zsuzsanna – stílus tanácsadó – írását arról, hogy valójában mit is jelent nekünk, nőknek a vásárlás. A téma rendkívül aktuális, hiszen itt a tavasz, amikor érdemes új színeket és új formákat is behoznunk a ruhatárunkba.

A Clarity Clubról itt olvashatsz bővebben>>

Clarity Club – Mit üzen nekünk a tavasz?

“Itt a tavasz ilyenkor már érezzük a frissességet, a könnyedséget, a megújulást.

Az üzletekben is egy pár hete megjelentek a tavasz és a nyár új színei, új kollekciói.

A finom és erőteljes színek egyaránt.  Mindenki megtalálja a stílusának megfelelő formát, színt, amiben jól érezheti magát.

Nőként lételemünk a vásárlás, melyet gyakran nem is egyedül teszünk, gyakran kiegészítjük egy kis felhőtlen beszélgetéssel, egy kávéházi pihenővel.

Adjuk meg magunknak a feltöltődést, szánjunk a tavaszi vásárlásra, akár egy teljes napot, adjuk át magunkat a hangulatnak, frissességnek, könnyedségnek, a tavaszi fuvallatnak.

Adjunk időt magunknak, hogy megérezzük a vásárlás, az önmagunkra figyelés ünnepét, érezzünk rá, mely ruhadarab az, mely számunkra legmegfelelőbb a tavaszi kínálatból és ajándékozzuk meg magunkat vele.

Milyen érzés?

Érdemes legalább néhány minőségi darabot választanunk, azt más érzés viselni, abban más érzés megjelenni, bárhova is megyünk.

Engedjük meg, hogy működjön…

Jó vásárlást!”

Alakítsd öltözködési stílusodat Te is tudatosan!

Praktikus tudnivalók

Időpont: 2017. március 22, 18:00-21:30 között.

Helyszín: Clarity Szellemi Akadémia, Budapest, XII. kerület, Böszörményi út 20-22. „A” épület, III. em. 319-es szoba

Jelentkezz te is, vedd igénybe kedvezményes csomagunkat! Öt alkalmas bérlettel egy előadás csak 3.000 Ft, egy alkalomra szóló napidíj vásárlására esetén 3.500 Ft.

FIGYELEM! Bejelentkezés szükséges! Kérünk, hogy résztvételi szándékodat a szucs.angela@clarityakademia.hu email címen vagy a +36 30 938 89 33-as telefonszámon jelezd. A napidíj befizetése és a bérletek vásárlása a helyszínen, az előadás előtt történik.