Workshop a sikeres és értekes 2017-ért

Beszámoló a legutóbbi Clarity Club-ról

A második Clarity Club fókuszában a szakmai és személyes célkitűzések, éves célok, illetve azok elérésének a módja volt.
A Clarity Szellemi Akadémia szakembere, P. Kovács Veronika a coaching eszközeivel vezetett rá minket arra, milyen is az a jó cél, hogyan határozzuk meg, és miért fontos kitűzni azokat.
A programra – szokás szerint – egy nagyon jó csapat gyűlt össze, különféle szektorokból, különböző tapasztalatokkal és megoldásra váró szakmai és személyes feladatokkal.

Az induláshoz mindannyian kaptunk tollat és füzetet, így a céljaink kialakításához szükséges kreativitásunknak csak a gondolataink szabhattak határt – a tinta és papír semmiképp sem.
A bemutatott módszerekkel megtanultuk hogyan alapozzuk meg céljainkat, és ráláthattunk arra is, hogy jelenleg hogyan és miből építjük fel a mindennapi életünket.
Az estét a több rövidke szünet tette még színesebbé: ilyenkor teáztunk, falatoztunk, egymással ismerkedtünk és beszélgettünk.
A program további részében ismert és sikeres emberek megfontolandó szokásairól is hallhattunk – a csapat visszajelzéseiből ítélve ezek inspirálóan hatottak minden jelenlevőre.

Vera amellett, hogy rendkívül felkészült, nagyon spontán is volt: egy hirtelen ötlettől vezérelve meglepett minket egy akvárium coaching lehetőségével. Így egyik résztvevőnk aktív közreműködésével betekinthettünk az egyéni coaching folyamat egy részletébe. Egyszerre volt sikeres és tanulságos: Vera dinamikusan, a kulcspontokra gyorsan ráérezve vezette rá a jelentkezőt a saját maga megoldásaira.

A workshop keretében egy élő, interaktív programon vettünk részt, ahol egy a gyakorlatban alkalmazható módszert kaptunk arra, hogy hatékonyan, a saját elképzeléseink szerint ki tudjuk dolgozni a legjobb céljainkhoz vezető leghatékonyabb utat.